Хрватска - хотели Хрватска

Минимална цена: 16.19

Број на рецензии: 218

Просечна оценка: 9.22

Популарност: 228202

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Novaljsko Polje bb

Региони: Oстровот Паг

Минимална цена: 6.81

Број на рецензии: 37

Просечна оценка: 9

Популарност: 385489

Број на ѕвездички: 3

Адреса: A.G.Matosa 8

Региони: Oстровот Паг

Минимална цена: 11.08

Број на рецензии: 206

Просечна оценка: 7.35

Популарност: 126145

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Veli Brig 20

Региони: Oстровот Паг

Минимална цена: 15.45

Број на рецензии: 42

Просечна оценка: 7.07

Популарност: 432169

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Sv.Filip-Jakov

Региони: Северна Далмација

Минимална цена: 7.1

Број на рецензии: 45

Просечна оценка: 6

Популарност: 394574

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Ante Starcevica 16

Региони: Oстровот Паг

Минимална цена: 9.27

Број на рецензии: 0

Просечна оценка:

Популарност: 322056

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Put Rudeja 4

Региони: Островот на Ciovo

Минимална цена: 27.2

Број на рецензии: 183

Просечна оценка: 9.21

Популарност: 207256

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Puntera 8d

Региони: Истра

Минимална цена: 7.35

Број на рецензии: 90

Просечна оценка: 6.43

Популарност: 243965

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Marka Marulica 14

Региони: Oстровот Паг

Минимална цена: 10.13

Број на рецензии: 42

Просечна оценка: 5.75

Популарност: 351041

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Golija bb

Региони: Oстровот Паг

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 0

Просечна оценка:

Популарност: 1626738

Број на ѕвездички: 0

Адреса: Jadranska Cesta Bb, Sv. Filip

Региони: Северна Далмација

Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги