Хрватска - хотели Хрватска

Минимална цена: 10.29

Број на рецензии: 124

Просечна оценка: 8.9

Популарност: 281967

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Palit 285

Региони: Островот Раб

Минимална цена: 17.98

Број на рецензии: 631

Просечна оценка: 9

Популарност: 105656

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Cesta Dom. Zah. 63 - Arbanija

Региони: Островот на Ciovo

Минимална цена: 14.32

Број на рецензии: 340

Просечна оценка: 8

Популарност: 149702

Број на ѕвездички: 4

Адреса: T. Ujevica 5

Региони: Северна Далмација

Минимална цена: 14.91

Број на рецензии: 206

Просечна оценка: 7.8

Популарност: 203689

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Tina Ujevica 7

Региони: Северна Далмација

Минимална цена: 22.16

Број на рецензии: 225

Просечна оценка: 8

Популарност: 216647

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Trg Dr Sime Vlasica 3

Региони: Островот Муртер

Минимална цена: 13.72

Број на рецензии: 48

Просечна оценка: 9.4

Популарност: 316153

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Obala I Br 58 Krapanj

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 11.48

Број на рецензии: 419

Просечна оценка: 9.3

Популарност: 196663

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Zupanijska 8

Региони: Славонија

Минимална цена: 6.26

Број на рецензии: 305

Просечна оценка: 8.9

Популарност: 271336

Број на ѕвездички: 2

Адреса: Trg Ante Starcevica 6

Региони: Славонија

Минимална цена: 12.83

Број на рецензии: 652

Просечна оценка: 9.2

Популарност: 113140

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Samacka 4

Региони: Славонија

Минимална цена: 13.77

Број на рецензии: 173

Просечна оценка: 7.9

Популарност: 218910

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Tina Ujevica 7

Региони: Северна Далмација

Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги