Хрватска - хотели Хрватска

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 0

Просечна оценка:

Популарност: 1561321

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Dracevice bb

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 17.85

Број на рецензии: 17

Просечна оценка: 9.51

Популарност: 351288

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Nerezine bb

Региони: Островот Муртер

Минимална цена: 33.56

Број на рецензии: 35

Просечна оценка: 6.68

Популарност: 105745

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Obala 102

Региони: Oстровот Крк

Минимална цена: 15.56

Број на рецензии: 21

Просечна оценка: 7.12

Популарност: 125290

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Frankopanska Bb

Региони: Oстровот Крк

Минимална цена: 27.7

Број на рецензии: 175

Просечна оценка: 8.98

Популарност: 158832

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Kanajt 5

Региони: Oстровот Крк

Минимална цена: 21.49

Број на рецензии: 203

Просечна оценка: 7.02

Популарност: 141028

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Palit Bb

Региони: Островот Раб

Минимална цена: 19

Број на рецензии: 259

Просечна оценка: 8.04

Популарност: 105137

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Banjol Bb

Региони: Островот Раб

Минимална цена: 18.42

Број на рецензии: 280

Просечна оценка: 9.18

Популарност: 101327

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Obala Petra Kresimira 12

Региони: Островот Раб

Минимална цена: 9.68

Број на рецензии: 124

Просечна оценка: 8

Популарност: 286507

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Palit 285

Региони: Островот Раб

Минимална цена: 12.08

Број на рецензии: 92

Просечна оценка: 8.69

Популарност: 106771

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Cesta Dom. Zah. 63 - Arbanija

Региони: Островот на Ciovo

Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги