Јелса, Oстровот Хвар, Хрватска - хотели Јелса, Oстровот Хвар, Хрватска

Минимална цена: 16.18

Број на рецензии: 327

Просечна оценка: 6.89

Популарност: 167096

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Racic B.B.

Региони: Oстровот Хвар

Минимална цена: 4.98

Број на рецензии: 368

Просечна оценка: 6

Популарност: 101197

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Vitarnja BB, Jelsa, Hvar Island 21465, Croatia

Региони: Oстровот Хвар

Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги