Blue cave tour from Split  –  Сплит

 • Тип Eкскурзии / Патувања / Aктивности: 

 • Тип Eкскурзии / Патувања / Aктивности: Тура / Eкскурзија / Разгледување
  Közlekedés a túrán/kiránduláson: брод со авион, глисер
 • Краток опис: 

 • Име: Blue cave tour from Split
  Времетраење на патувањето / турнејата / активноста:: 11 до 15 часа
  Производот најдобро го опишува терминот: Оуtдoop и авантура
  Производот вклучува: разгледување на природата / природните убавини, авантуристичка содржина, фото сафари, крстарење, посета на островите, турнеја на крајбрежјето, посета на плажи / заливи , посета на пештера , влезница
  Во кратко за екскурзијата/турата и најинтересните работи:
 • Датуми на екскурзии / турнеја / активност: 

 • from 01.07. till 31.07.
 • Место и време на поаѓање: 

 • Split. Obala kneza Domagoja 1 | 08:00
 • Местото и времето на пристигнување: 

 • Split. Obala kneza Domagoja 1 | 08:00
 • Опис: 

 • Хронолошки ред: 

 • Што да се земе/облече: 

 • Јазици: 

 • англиски, германски, хрватски
Tуристичка мапа
 • Детали: 
 • Tип единица:  Екскурзија / Тура / Aктивност. Kод единица:  u33232. создадени:  11.4.2022. Добавувач :  Ivica Sinovcic. Последно ажурирање на податоците:  11.04.2022 16:46:43.
Blue cave tour from Split : Prices 2022 (EUR)
1.7.2022
31.7.2022
Цена 110.00 EUR

Цена / услуга

Легенда: термините со црвена позадина се резервирани

2022-07-10

Полињата означени со ѕвездичка (*) се задолжителни!

Цена закупa

{{calcPrice | number:2}} €

Action:

{{calcAction | number:2}} €

{{charge.text}}:

{{charge.value | number:2}} €

Вкупната цена

{{calcTotal | number:2}} €

Повратен депозит:

{{calcDeposit | number:2}} €

No price for selected period - ask supplier for price.

Please fill all children ages fields.

Number of people greater than capacity.

Директен сопственикот

Добавувачот

Print flyer A4

Print flyer A5

Print flyer A6

Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации