Full-day Tour Krka Waterfall and Šibenik from Split or Trogir  –  Сплит

 • Тип Eкскурзии / Патувања / Aктивности: 

 • Тип Eкскурзии / Патувања / Aктивности: Активност
  Која активност е вклучена: стрелаштво (курс), бадминтон (курс), кошарка (курс)
 • Краток опис: 

 • Времетраење на патувањето / турнејата / активноста:: 6 до 10 часа
  Производот најдобро го опишува терминот: Природа
  Производот вклучува: архитектура, уметност, мода
  Во кратко за екскурзијата/турата и најинтересните работи:
 • Датуми на екскурзии / турнеја / активност: 

 • Every day
 • Место и време на поаѓање: 

 • Split. ferry port. adress; Gat sv Duje 15. | 08.20 h
 • Местото и времето на пристигнување: 

 • Split. ferry port. adress; Gat sv Duje 15. | 16.20 h
 • Опис: 

 • Хронолошки ред: 

 • Што да се земе/облече: 

Tуристичка мапа
 • Детали: 
 • Tип единица:  Екскурзија / Тура / Aктивност. Kод единица:  u5485. создадени:  27.9.2016. Добавувач :  Darko - ekskurzija Split. Последно ажурирање на податоците:  12.02.2020 14:30:54.
Day tour : Prices 2021 (EUR)
Price

Цена / услуга

Легенда: термините со црвена позадина се резервирани

Полињата означени со ѕвездичка (*) се задолжителни!

Цена закупa

{{calcPrice | number:2}} €

Action:

{{calcAction | number:2}} €

{{charge.text}}:

{{charge.value | number:2}} €

Вкупната цена

{{calcTotal | number:2}} €

Повратен депозит:

{{calcDeposit | number:2}} €

No price for selected period - ask supplier for price.

Please fill all children ages fields.

Number of people greater than capacity.

 • Детали: 
 • Tип единица:  Екскурзија / Тура / Aктивност. Kод единица:  u5487. создадени:  06.10.2016. Добавувач :  Darko - ekskurzija Split. Последно ажурирање на податоците:  28.01.2020 15:30:53.
Full-day Tour: Krka Waterfalls & Šibenik from Split or Trogir : Prices 2021 (EUR)
Price

Цена / услуга

Вклученo: Осигурание

Легенда: термините со црвена позадина се резервирани

2020-06-15

Полињата означени со ѕвездичка (*) се задолжителни!

Цена закупa

{{calcPrice | number:2}} €

Action:

{{calcAction | number:2}} €

{{charge.text}}:

{{charge.value | number:2}} €

Вкупната цена

{{calcTotal | number:2}} €

Повратен депозит:

{{calcDeposit | number:2}} €

No price for selected period - ask supplier for price.

Please fill all children ages fields.

Number of people greater than capacity.

Директен сопственикот

Добавувачот

Print flyer A4

Print flyer A5

Print flyer A6

Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации