Tour of Island of Brac  –  Сплит

 • Тип Eкскурзии / Патувања / Aктивности: 

 • Тип Eкскурзии / Патувања / Aктивности: Тура / Eкскурзија / Разгледување
  Közlekedés a túrán/kiránduláson: пешке, брод
 • Краток опис: 

 • Име: Tour on Island of Brac
  Времетраење на патувањето / турнејата / активноста:: 11 до 15 часа
  Производот најдобро го опишува терминот: Природа
  Производот вклучува: разгледување на природата / природните убавини, фото сафари, крстарење, посета на островите, турнеја на крајбрежјето
 • Датуми на екскурзии / турнеја / активност: 

 • Od 01.06. do 30.09.
 • Место и време на поаѓање: 

 • Split. riva. obala Lazareta
 • Местото и времето на пристигнување: 

 • Split. riva. obala Lazareta
 • Јазици: 

 • англиски, германски, хрватски
Tуристичка мапа
 • Детали: 
 • Tип единица:  Екскурзија / Тура / Aктивност. Kод единица:  u32586. создадени:  16.6.2020. Добавувач :  Ivica Sinovcic. Последно ажурирање на податоците:  04.04.2022 15:44:29.
Tour on Island of Brac : Prices 2022 (EUR)
1.6.2022
30.9.2022
1.10.2022
15.10.2022
Цена 70.00 EUR 70.00 EUR

Цена / услуга
Понуди:
Cпецијален акција 1.6.2022 - 30.6.2022 / - 10 %

Легенда: термините со црвена позадина се резервирани

2020-06-212020-06-212020-09-062021-06-122021-06-192021-06-192021-06-262021-06-262021-07-032021-07-102021-07-242021-07-242021-09-112021-09-112022-06-25

Полињата означени со ѕвездичка (*) се задолжителни!

Цена закупa

{{calcPrice | number:2}} €

Action:

{{calcAction | number:2}} €

{{charge.text}}:

{{charge.value | number:2}} €

Вкупната цена

{{calcTotal | number:2}} €

Повратен депозит:

{{calcDeposit | number:2}} €

No price for selected period - ask supplier for price.

Please fill all children ages fields.

Number of people greater than capacity.

Директен сопственикот

Print flyer A4

Print flyer A5

Print flyer A6

Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации