Full-day Tour Krka Waterfall and Šibenik from Split or Trogir Сплит  –  Eкскурзии / разгледувањa

Полињата означени со ѕвездичка (*) се задолжителни!

Цена закупa

{{calcPrice | number:2}} €

Action:

{{calcAction | number:2}} €

{{charge.text}}:

{{charge.value | number:2}} €

Вкупната цена

{{calcTotal | number:2}} €

Повратен депозит:

{{calcDeposit | number:2}} €

No price for selected period - ask supplier for price.

Please fill all children ages fields.

Number of people greater than capacity.

 • 98: 

 • 245: 565
  246: 616, 617, 618
 • Во кратко за екскурзијата: 

 • Траење на екскурзијата: 773
  250: 790
  251: 795, 796, 797
  Во кратко за екскурзијата/турата и најинтересните работи:
 • Датуми на екскурзии: 

 • Every day
 • Место и време на поаѓање: 

 • 234: Split. ferry port. adress; Gat sv Duje 15. | 08.20 h
 • Местото и времето на пристигнување: 

 • 234: Split. ferry port. adress; Gat sv Duje 15. | 16.20 h
 • Опис на екскурзија: 

 • Хронолошки ред: 

 • Што да се земе/облече: 

Tуристичка мапа
 • Детали: 
 • Tип единица:  Eкскурзии / разгледувањa. Kод единица:  u5485. создадени:  27.9.2016. Добавувач :  Darko - ekskurzija Split. Последно ажурирање на податоците:  12.02.2020 14:30:54.
 • Главни карактеристики: 
 • .
Day tour : Prices 2020 (EUR)
01.6.2020
31.10.2020
Price 25.00 EUR

Цена / услуга

Легенда: термините со црвена позадина се резервирани

Полињата означени со ѕвездичка (*) се задолжителни!

Цена закупa

{{calcPrice | number:2}} €

Action:

{{calcAction | number:2}} €

{{charge.text}}:

{{charge.value | number:2}} €

Вкупната цена

{{calcTotal | number:2}} €

Повратен депозит:

{{calcDeposit | number:2}} €

No price for selected period - ask supplier for price.

Please fill all children ages fields.

Number of people greater than capacity.

 • Детали: 
 • Tип единица:  Eкскурзии / разгледувањa. Kод единица:  u5487. создадени:  06.10.2016. Добавувач :  Darko - ekskurzija Split. Последно ажурирање на податоците:  28.01.2020 15:30:53.
 • Главни карактеристики: 
 • .
Full-day Tour: Krka Waterfalls & Šibenik from Split or Trogir : Prices 2020 (EUR)
01.6.2020
31.10.2020
Price 25.00 EUR

Цена / услуга

Вклученo: Осигурание

Легенда: термините со црвена позадина се резервирани

2020-06-15

Полињата означени со ѕвездичка (*) се задолжителни!

Цена закупa

{{calcPrice | number:2}} €

Action:

{{calcAction | number:2}} €

{{charge.text}}:

{{charge.value | number:2}} €

Вкупната цена

{{calcTotal | number:2}} €

Повратен депозит:

{{calcDeposit | number:2}} €

No price for selected period - ask supplier for price.

Please fill all children ages fields.

Number of people greater than capacity.

директен сопственикот

Добавувачот

Print flyer A4

Print flyer A5

Print flyer A6

Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации