Plaže - Mastrinka, Otok Čiovo, Hrvatska

Prikazano 1-3 od 3 stavki.

Holiday-Link.com (Google places),  11.11.2019.

/10
  • Address: Put Divulja bb, Kaštel Štafilić
Obavezno posjetiti() Posjetiti() Zaobići()
Velika šljunčana plaža Divulje nalazi se jugozapadno od Kaštel Štafilića, u neposrednoj blizini zračne luke. Plažu karakteriziraju svijetli šljunak i tirkizno more, koji se međusobno susreću na pl...

Holiday-Link.com (Google places),  20.05.2019.

/10
  • Address: Put Sv. Križa 27, Mastrinka
Obavezno posjetiti() Posjetiti() Zaobići()
Ovo je plaža u središtu mjesta Mastrinka. To je kombinacija kamena i šljunka, ali je ulaz plitak i pogodan za djecu. Imate dobar pogled na zračnu luku na suprotnoj strani.

Holiday-Link.com (Google places),  20.05.2019.

/10
  • Address: Mastrinka
Obavezno posjetiti() Posjetiti() Zaobići()
Miševac je lokalna, šljunčana plaža u blizini mosta koji povezuje otok Čiovo s kopnom. Ispod borova ćete naći hlad, a ulaz u vodu pogodan je za djecu.
Smještaj i ponuda
Objavi turističku ponudu
Vlasnici apartmana, soba, kuća, pansiona, hotela, kampova itd. Objavite Vašu ponudu BESPLATNO. Plaća se isključivo primitak specifičnog upita ili realizirana rezervacija.
Objavi članak
Vlasnici, menadžeri, zaposlenici restorana, klubova, evenata i drugih sadržaja, upišite svoje sadržaje na turističku kartu. Objavite članke, slike i video POTPUNO BESPLATNO.

Putnici Posjetili ste zanimljiv restoran, bar, atrakciju, događaj? Podijelite svoja pozitivna iskustva! Napišite članak, objavite video ili fotografije koje ste snimili.

Preporučene lokacije
Hrvatska - Sve destinacije