Jelsa, Otok Hvar, Hrvatska - Privatni smještaj: apartmani, sobe i kuće za odmor. Kontaktirajte vlasnika.

  • Smještajna jedinica
  • Jedinica / Noćenje

A2 Nado (4+1)

Tip:  Apartman

besplatan wifi, pogled na park, kvadratura unutarnjeg prostora je 40 m2, jedinica se nalazi na visokom prizemlju, spavaćih soba: 2, kupatila: 1, balkona: 1, TV.

  • Smještajna jedinica
  • Jedinica / Noćenje

Ana (2+1)

Tip:  Apartman

besplatan wifi, besplatan wifi, pogled na vrt, pogled na planine, pogled na vrt, pogled na planine, kvadratura unutarnjeg prostora je 30, 30 m2, jedinica se nalazi na prvom katu, na prvom katu, spavaćih soba: 1, 1, kupatila: 1, 1, balkona: 1, 1, klima uređaj uračunat u cijenu, TV, satelitski programi, klima uređaj uračunat u cijenu, TV, satelitski programi.

A2 (6+2)

Tip:  Apartman

besplatan wifi, besplatan wifi, pogled na planine, panoramski pogled na grad, pogled na planine, panoramski pogled na grad, kvadratura unutarnjeg prostora je 90, 90 m2, jedinica se nalazi na drugom katu, na drugom katu, spavaćih soba: 3, 3, kupatila: 2, 2, balkona: 1, 1, klima uređaj uračunat u cijenu, TV, satelitski programi, klima uređaj uračunat u cijenu, klima uređaj uračunat u cijenu, TV, satelitski programi, klima uređaj uračunat u cijenu.

A1 (2+2)

Tip:  Apartman

besplatan wifi, pogled na more, jedinica se nalazi sa morske strane, kvadratura unutarnjeg prostora je 55 m2, jedinica se nalazi na prvom katu, spavaćih soba: 1, kupatila: 1, balkona: 1, klima uređaj uračunat u cijenu, TV.

A2 (3+0)

Tip:  Apartman

besplatan wifi, pogled na more, jedinica se nalazi sa morske strane, kvadratura unutarnjeg prostora je 35 m2, jedinica se nalazi na prvom katu, spavaćih soba: 1, kupatila: 1, balkona: 1, TV.

A3 (2+2)

Tip:  Apartman

besplatan wifi, pogled na more, jedinica se nalazi sa morske strane, kvadratura unutarnjeg prostora je 50 m2, jedinica se nalazi na drugom katu, spavaćih soba: 1, kupatila: 1, balkona: 1, klima uređaj uračunat u cijenu, TV, satelitski programi.

A1 KAL1 (4+1)

Tip:  Apartman

besplatan wifi, djelomični pogled na more, kvadratura unutarnjeg prostora je 50 m2, jedinica se nalazi u prizemlju, spavaćih soba: 2, kupatila: 1, balkona: 1, klima uređaj uračunat u cijenu, TV, satelitski programi.

A4 KAL4 (6+1)

Tip:  Apartman

besplatan wifi, pogled na more, panoramski pogled na grad, jedinica se nalazi sa morske strane, kvadratura unutarnjeg prostora je 75 m2, spavaćih soba: 3, kupatila: 1, balkona: 1, klima uređaj uračunat u cijenu, TV.

A5 KAL5 (6+1)

Tip:  Apartman

besplatan wifi, kvadratura unutarnjeg prostora je 75 m2, spavaćih soba: 3, kupatila: 1, balkona: 1, klima uređaj uračunat u cijenu, TV.

A1 Vinka 1 (6+0)

Tip:  Apartman

besplatan wifi, pogled na more, jedinica se nalazi sa morske strane, kvadratura unutarnjeg prostora je 80 m2, jedinica se nalazi na drugom katu, spavaćih soba: 3, kupatila: 2, balkona: 1, klima uređaj uračunat u cijenu, TV, satelitski programi.

A3 Vinka 3 (2+1)

Tip:  Apartman

besplatan wifi, pogled na more, jedinica se nalazi sa morske strane, kvadratura unutarnjeg prostora je 25 m2, jedinica se nalazi na prvom katu, spavaćih soba: 1, kupatila: 1, balkona: 1, klima uređaj uračunat u cijenu, TV, satelitski programi.

A5 Vinka 4 (5+0)

Tip:  Apartman

besplatan wifi, pogled na vrt, jedinica se ne nalazi sa morske strane, kvadratura unutarnjeg prostora je 50 m2, jedinica se nalazi u prizemlju, spavaćih soba: 2, kupatila: 2, balkona: 1, klima uređaj uračunat u cijenu, TV, satelitski programi.

A2 Vinka 2 (4+0)

Tip:  Apartman

besplatan wifi, pogled na more, jedinica se nalazi sa morske strane, kvadratura unutarnjeg prostora je 60 m2, jedinica se nalazi na prvom katu, spavaćih soba: 2, kupatila: 2, balkona: 1, klima uređaj uračunat u cijenu, TV, satelitski programi.

  • Smještajna jedinica
  • Jedinica / Noćenje

A3 (5+0)

Tip:  Apartman

nema interneta u jedinici, djelomični pogled na more, panoramski pogled, jedinica se nalazi sa morske strane, kvadratura unutarnjeg prostora je 70 m2, jedinica se nalazi na prvom katu, spavaćih soba: 2, kupatila: 1, balkona: 1, klima uređaj uračunat u cijenu, TV.

A4 Jurica (2+1)

Tip:  Apartman

nema interneta u jedinici, djelomični pogled na more, jedinica se nalazi sa morske strane, kvadratura unutarnjeg prostora je 40 m2, jedinica se nalazi u prizemlju, spavaćih soba: 1, kupatila: 1, balkona: 1, klima uređaj uračunat u cijenu, TV.

  • Smještajna jedinica
  • Jedinica / Noćenje

A1Veliki (5+0)

Tip:  Apartman

besplatan wifi, pogled na park, pogled na vrt, kvadratura unutarnjeg prostora je 60 m2, jedinica se nalazi na prvom katu, spavaćih soba: 2, kupatila: 2, balkona: 1, TV, satelitski programi, klima uređaj uračunat u cijenu.

A2 (2+0)

Tip:  Apartman

besplatan wifi, pogled na park, pogled na vrt, kvadratura unutarnjeg prostora je 25 m2, jedinica se nalazi na prvom katu, spavaćih soba: 1, kupatila: 1, balkona: 1, TV, kabelski programi, klima uređaj uračunat u cijenu.

A1 (2+2)

Tip:  Apartman

besplatan wifi, djelomični pogled na more, jedinica se nalazi sa morske strane, kvadratura unutarnjeg prostora je 45 m2, jedinica se nalazi u prizemlju, spavaćih soba: 1, kupatila: 1, balkona: 1, klima uređaj uračunat u cijenu, TV, satelitski programi.

A2 (4+0)

Tip:  Apartman

besplatan wifi, pogled na more, jedinica se nalazi sa morske strane, kvadratura unutarnjeg prostora je 35 m2, jedinica se nalazi u prizemlju, spavaćih soba: 2, kupatila: 1, balkona: 1, klima uređaj uračunat u cijenu, TV, satelitski programi.

A3 (2+2)

Tip:  Apartman

besplatan wifi, pogled na more, jedinica se nalazi sa morske strane, kvadratura unutarnjeg prostora je 49 m2, jedinica se nalazi na prvom katu, spavaćih soba: 1, kupatila: 1, balkona: 1, klima uređaj uračunat u cijenu, TV, satelitski programi.

A4 (2+2)

Tip:  Apartman

besplatan wifi, pogled na more, jedinica se nalazi sa morske strane, kvadratura unutarnjeg prostora je 48 m2, jedinica se nalazi na prvom katu, spavaćih soba: 1, kupatila: 1, balkona: 1, klima uređaj uračunat u cijenu, TV, satelitski programi.

A5 (2+1)

Tip:  Studio apartman

besplatan wifi, pogled na more, jedinica se nalazi sa morske strane, kvadratura unutarnjeg prostora je 25 m2, jedinica se nalazi na prvom katu, kupatila: 1, balkona: 1, klima uređaj uračunat u cijenu, TV, satelitski programi.

A1 Prizemlje (3+0)

Tip:  Apartman

besplatan wifi, jedinica se nalazi sa morske strane, kvadratura unutarnjeg prostora je 45 m2, jedinica se nalazi u prizemlju, spavaćih soba: 1, kupatila: 1, balkona: 1, TV, kabelski programi.

SA2 Studio (2+0)

Tip:  Studio apartman

besplatan wifi, pogled na vrt, kvadratura unutarnjeg prostora je 18 m2, jedinica se nalazi na drugom katu, kupatila: 1, balkona: 1, TV.

R1 (2+0)

Tip:  Soba

besplatan wifi, jedinica se nalazi sa morske strane, kvadratura unutarnjeg prostora je 12 m2, jedinica se nalazi na drugom katu.

  • Smještajna jedinica
  • Jedinica / Noćenje

A1 (4+0)

Tip:  Apartman

besplatan wifi, djelomični pogled na more, jedinica se nalazi sa morske strane, kvadratura unutarnjeg prostora je 40 m2, jedinica se nalazi na visokom prizemlju, spavaćih soba: 2, kupatila: 1, balkona: 2, klima uređaj uračunat u cijenu, TV, satelitski programi.

A2 (2+0)

Tip:  Apartman

besplatan wifi, pogled na vrt, jedinica se nalazi sa morske strane, kvadratura unutarnjeg prostora je 40 m2, jedinica se nalazi na visokom prizemlju, spavaćih soba: 1, kupatila: 1, balkona: 2, klima uređaj uračunat u cijenu, TV, satelitski programi.

Objavi turističku ponudu
Vlasnici apartmana, soba, kuća, pansiona, hotela, kampova itd. Objavite Vašu ponudu BESPLATNO. Plaća se isključivo primitak specifičnog upita ili realizirana rezervacija.
Objavi članak
Vlasnici, menadžeri, zaposlenici restorana, klubova, evenata i drugih sadržaja, upišite svoje sadržaje na turističku kartu. Objavite članke, slike i video POTPUNO BESPLATNO.

Putnici Posjetili ste zanimljiv restoran, bar, atrakciju, događaj? Podijelite svoja pozitivna iskustva! Napišite članak, objavite video ili fotografije koje ste snimili.