Znamenitosti / Atrakcije - Hrvatska

Prikazano 1-5 od 440 stavki.

Holiday-Link.com (Facebook page),  03.08.2019.

/10
  • Address: Placa
  • Tel: +385 98 427 301
Obavezno posjetiti() Posjetiti() Zaobići()
Dubrovnik je poput prstena bačenog u bunar egzistencije, zaštićen horizontom koji ga okružuje i pruža se daleko u susret beskonačnosti.

Holiday-Link.com (Facebook page),  17.06.2019.

/10
Obavezno posjetiti() Posjetiti() Zaobići()
Tvrđava sv. Nikole je utvrda smještena u gradu Šibeniku, jednom od najstarijih hrvatskih gradova na istočnoj obali Jadrana, u srednjoj Dalmaciji. Uvrštena je u UNESCO-ov popis svjetske baštine ka...

Holiday-Link.com (Facebook page),  03.04.2017.

/10
  • Address: Istarska obala
Obavezno posjetiti() Posjetiti() Zaobići()
Morske orgulje u Zadru su arhitektonski objekt i eksperimentalni glazbeni instrument koji svira glazbu putem morskih valova i cijevi koje se nalaze ispod niza velikih mramornih stuba. Pozdrav Sunc...

Holiday-Link.com (Facebook page),  03.06.2019.

/10
  • Address: Pod Beli
  • Tel: 0958123828
  • E-mail: tijanavrs@gmail.com
Obavezno posjetiti() Posjetiti() Zaobići()
Zip line Beli kreće s 35 m nadmorske visine, spušta se preko maslinika, lucice, preko mora i staje na grotama na kraju plaže.

Holiday-Link.com (Google places),  08.07.2019.

/10
Obavezno posjetiti() Posjetiti() Zaobići()
Crkva Svete Barbare iz 11. stoljeća, manje poznata i skrivena minijaturna bazilika, vrhunski je primjer predromanike u Dalmaciji i njenom obnovom je inače vrlo bogata trogirska baština, dobila jo...
Smještaj i ponuda
Objavi turističku ponudu
Vlasnici apartmana, soba, kuća, pansiona, hotela, kampova itd. Objavite Vašu ponudu BESPLATNO. Plaća se isključivo primitak specifičnog upita ili realizirana rezervacija.
Objavi članak
Vlasnici, menadžeri, zaposlenici restorana, klubova, evenata i drugih sadržaja, upišite svoje sadržaje na turističku kartu. Objavite članke, slike i video POTPUNO BESPLATNO.

Putnici Posjetili ste zanimljiv restoran, bar, atrakciju, događaj? Podijelite svoja pozitivna iskustva! Napišite članak, objavite video ili fotografije koje ste snimili.

Preporučene lokacije
Hrvatska - Sve destinacije