Сали, Dugi островот, Хрватска - Приватно сместување: апартмани, соби и куќи за одмор.

 • Сместувачка единица
 • Единица / Преку ноќ

A1 (4+2)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 70, Спрат на сместувачката единица, спални соби 2, купатила 1, Број на тераси 2, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

 • Сместувачка единица
 • Единица / Преку ноќ

A1 (4+0)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, поглед на градина, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 60, Спрат на сместувачката единица, спални соби 2, купатила 1, Број на тераси 1, ТВ, сателитски програми.

 • Сместувачка единица
 • Единица / Преку ноќ

A1 (3+0)

Тип:  Апартман

нема интернет во единицата, делумен поглед на море, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 40, Спрат на сместувачката единица, спални соби 1, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

A2 (3+1)

Тип:  Апартман

нема интернет во единицата, делумен поглед на море, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 50, Спрат на сместувачката единица, спални соби 1, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

A3 (3+1)

Тип:  Апартман

нема интернет во единицата, делумен поглед на море, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 50, Спрат на сместувачката единица, спални соби 1, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

A4 (5+0)

Тип:  Апартман

нема интернет во единицата, делумен поглед на море, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 50, Спрат на сместувачката единица, спални соби 2, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

 • Сместувачка единица
 • Единица / Преку ноќ

A3 (4+0)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, делумен поглед на море, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 45, Спрат на сместувачката единица, спални соби 2, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

 • Сместувачка единица
 • Единица / Преку ноќ

A2 (4+0)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 50, Спрат на сместувачката единица, спални соби 2, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

A1 (2+1)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, делумен поглед на море, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 30, Спрат на сместувачката единица, спални соби 1, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

 • Сместувачка единица
 • Единица / Преку ноќ

H (4+1)

Тип:  Oдмор куќа

бесплатен wifi, поглед на море, поглед на градина, панорамски поглед на градот, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 42, спални соби 2, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

A9 (2+0)

Тип:  Студио стан

бесплатен wifi, делумен поглед на море, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 20, Спрат на сместувачката единица, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

A1 (2+0)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, поглед на море, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 37, Спрат на сместувачката единица, спални соби 1, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

A2 (2+0)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, поглед на море, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 37, Спрат на сместувачката единица, спални соби 1, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

A3 (2+2)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, поглед на море, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 37, Спрат на сместувачката единица, спални соби 1, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

A4 (2+0)

Тип:  Студио стан

бесплатен wifi, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 20, Спрат на сместувачката единица, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

A5 (2+1)

Тип:  Студио стан

бесплатен wifi, делумен поглед на море, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 25, Спрат на сместувачката единица, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

A6 (2+2)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, бесплатен wifi, поглед на море, поглед на море, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 37, 37, Спрат на сместувачката единица, спални соби 1, 1, купатила 1, 1, Број на тераси 1, 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

A7 (2+0)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, поглед на море, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 37, Спрат на сместувачката единица, спални соби 1, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

A8 (2+2)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, поглед на море, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 37, Спрат на сместувачката единица, спални соби 1, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

A11 (2+1)

Тип:  Студио стан

бесплатен wifi, делумен поглед на море, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 25, Спрат на сместувачката единица, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

 • Сместувачка единица
 • Единица / Преку ноќ

A1 (2+1)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, делумен поглед на море, поглед на градина, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 60, Спрат на сместувачката единица, спални соби 1, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

A2 (2+1)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, делумен поглед на море, поглед на градина, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 54, Спрат на сместувачката единица, спални соби 1, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

 • Сместувачка единица
 • Единица / Преку ноќ

A1 (2+2)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, поглед на море, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 50, Спрат на сместувачката единица, спални соби 1, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, кабловски програми.

 • Сместувачка единица
 • Единица / Преку ноќ

B1 (4+0)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, поглед на море, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 55, Спрат на сместувачката единица, спални соби 2, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

A2 (4+0)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, поглед на море, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 55, Спрат на сместувачката единица, спални соби 2, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги