Сали, Dugi островот, Хрватска - апартмани, хотели, информации за сместување и одмор

Сали

 • Временска зона и време: 
 • Europe/Zagreb (21:01)
 • Bалута: 
 • Интернет TLD: 
 • .hr
 • Hаселението: 
 • 740
 • надморска височина: 
 • 27 m
 • Повикувачки број за земјата: 
 • +385
 • Повикувачки број за градот: 
 • 023
 • Mориња: 
 • Јадранското Море
 • Jазици: 
 • хрватски
 • Позицијата на мапа: 
 • 43.9375282, 15.162899

Важни телефонски броеви

 • Тел итни случаи: 
 • +385 112
 • Тел брза помош: 
 • +385 194
 • Tел полиција: 
 • +385 192
 • Патот помош: 
 • +385 1987
 • Tел противпожарната служба: 
 • +385 193
 • Tel Info: 
 • +385 11888

Најприфатливи кредитни картички

 • MasterCard
 • Visa
 • Visa electron
 • Maestro
 • Diners
 • American express

Празници

 • Нова Rодина: 1.1., Богојавление: 6.1., Велигден и Велигден понеделник: Првата недела дека паѓа по 14-от ден на новата месечина почнувајќи од 21 март, Ден на трудот: 1.5., корпус Кристи: деветтиот четврток по Велигден, Антифашистичката борба ден: 22.6., денот на државноста: 25.6., Ден на победата и татковинската благодарност Ден: 5.8., Успение на Пресвета Богородица: 15.8., Ден на независноста: 8.10., Ден на Вси светци: 1.11., Божиќ: 25.12., божиќните празници: 26.12.

  Jавен превоз

 • автобус, такси, ферибот
 • Транспортни станици (во круг од 20 km)

  Пристаништето: 
  Sali, Rava, Kali, Preko, Sukosan, Bibinje, Pasman, Kornati, Gazenica
  Марини, докот и на приклучоците: 
  Dumboka, Dugi Otok, Uvala Magrovica, Uvala Kucica Mul, Uvala Muline, Uvala Krusevica, Bok Lavdara, Jaz, Potkuca, Skrovada, Uvala Mir, Zmanscica, Lavdara Malai, Cuscica, Mala Proversa, Luka Dugi Otok, Seseljin Stan, Clamoc, Vodenjak, Kod Mare, Brsanj, Pinizelic, Pod Blizanj, Iz Mali, Bizikovica, Knez, Sabusica, Statival, Prolaz Zdrelac, Spinate, АЦИ Марина жут, Svrsata Vela, Zdrelac Polaca, Uvala Lamjana Vela, Sveti Luka, Zesnja, Uvala Lamjana Mala, Banj, Otok Rava, Celinja, Babin Bok, Марина Вели Иж, Kobiljak Pasman, Statival North, Vela Luka, Drage Iz Veli, Strunac, Uvala Saruscica, Dobropoljana, Sveti Ante Pasman, Nevidane, Soline Iz, Levrnaka, Nevidane East, Jagodnja, Mrljane, Osljak Island, Ripisce, Uvala Ovca, Poljana Galovac, Barotul, Samolvorac, Mana Island, Zincena, Poljana, Markarska, Марина Оливе Исланд, U. Landin, Leso, Savar, Kraj, Veli Lukoran, Misulici, Brbiscica, Prtljug, Ugrinici, Kobiljak, Frazna
  Сали: Pесторани, Барови / Пабови
  Сместување и понуда: Oдмор сместување

  Сали Време

  сабота

  Хрватска, Dugi островот, САЛИ

  21°C

  слаб дожд
  Брзина на ветер: 7.68 km/h

  недела, 11.6.23 22°C слаб дожд
  понеделник, 12.6.23 21°C облачно
  вторник, 13.6.23 21°C слаб дожд
  среда, 14.6.23 19°C слаб дожд
  четврток, 15.6.23 21°C облачно
  Приказано 1-4 од 4 ставки.

  Holiday-Link.com (Facebook page),  4.9.2019

  0.0/10
  • Address: Sali Dugi otok
  • Телефон 00385959006881
  • Мејл адреса: tonisali@hotmail.com
  Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

  Holiday-Link.com (Facebook page),  4.9.2019

  0.0/10
  • Address: Sali IV 15
  • Телефон 38598429360
  • Мејл адреса: propuh@propuh.hr
  Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

  Holiday-Link.com (Facebook page),  4.9.2019

  0.0/10
  • Address: Sali, plaža Bočac
  • Телефон 997834669
  Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

  Holiday-Link.com (Facebook page),  4.9.2019

  0.0/10
  • Телефон 098/869-714
  • Мејл адреса: kdominis@hotmail.com
  Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
  Сместување и понуда
  Oбјави ја туристичката понуда
  Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
  Oбјави статија
  Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

  Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

  Препорачани локации
  Хрватска - Сите дестинации