Црна Гора - хотели Црна Гора

Минимална цена: 57.2

Број на рецензии: 0

Просечна оценка: 0

Популарност: 409631

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Đorđija Stanića 31

Региони: Северна Црна Гора

Минимална цена: 64.83

Број на рецензии: 5

Просечна оценка: 9.09

Популарност: 531959

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Blvd Sv.Petra Cetinjskog 145

Региони: Централна Црна Гора

Минимална цена: 91.32

Број на рецензии: 152

Просечна оценка: 8.95

Популарност: 195263

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Bul St. Petar Cetinjski 2

Региони: Централна Црна Гора

Минимална цена: 47.28

Број на рецензии: 108

Просечна оценка: 8.66

Популарност: 187902

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Cetinjski Put bb

Региони: Централна Црна Гора

Минимална цена: 123.72

Број на рецензии: 252

Просечна оценка: 9

Популарност: 150135

Број на ѕвездички: 5

Адреса: Kriva ulica bb Dobrota

Региони: Которскиот залив

Минимална цена: 30.39

Број на рецензии: 159

Просечна оценка: 7.82

Популарност: 129932

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Orahovacka 16

Региони: Централна Црна Гора

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 10

Просечна оценка: 8

Популарност: 680057

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Cetinjski put 34

Региони: Централна Црна Гора

Минимална цена: 44.91

Број на рецензии: 32

Просечна оценка: 7.26

Популарност: 421658

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Vaka Durovica br.5

Региони: Централна Црна Гора

Минимална цена: 74.99

Број на рецензии: 373

Просечна оценка: 8.92

Популарност: 96850

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Stari grad 476

Региони: Которскиот залив

Минимална цена: 28.2

Број на рецензии: 153

Просечна оценка: 7.43

Популарност: 153614

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Novaka Miloseva 6 PODGORICA ME 81000

Региони: Централна Црна Гора

Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги