Продажен партнер за екскурзии / тури и активности


BОВЕД
Илјадници гости секој ден бараат услуга од екскурзии, разгледување, некоја активност или турнеја со цел подобро да го поминат својот одмор или слободното време.
Holiday-Link.com е портал кој ќе собира понуди од даватели на такви услуги за да може да ги понуди на сите потенцијални клиенти.

КОЈ МОЖЕ ДА БИДЕ ПРОДАЖЕН ПАРТНЕР НА HOLIDAY-LINK.COM
Продажен партнер може да биде секој кој ќе се најави на системот Holiday-Link и ќе го добие својот идентификациски број - ID. Нудиме соработка на сите туристички агенции, хотели, приватни изнајмувачи, туристички табли и други физички и правни лица. Организаторите на некои екскурзиски услуги и активности можат да бидат партнери доколку посредуваат во продажбата на услуги од други добавувачи.

Ве повикуваме да соработувате без обврска, да им понудите на вашите гости дополнителни услуги преку системот Holiday-Link.com и да заработите провизија за секоја договорена резервација. Обезбедете им на вашите гости дополнителна услуга на ваше и нивно задоволство и заработете пари.

КАКО ДА СТАНЕТЕ ПРОДАЖЕН ПАРТНЕР
Многу едноставно! Сè што треба да направите е да отворите сметка на Holiday-Link.com за да го добиете вашиот матичен број. Можете да се регистрирате преку е-пошта, Google или Facebook. По пополнување на податоците за пристап и добивање на матичен број, потребно е само да го внесете наведениот број во формуларот за резервација на Holiday-Link.com при резервација.

Нашиот систем ја користи оваа ID како врска дека продажниот партнер е посредник во договорената резервација и дека има право на провизија (15%, со вклучен ДДВ) од вредноста на договорената резервација. Врз основа на овој матичен број, резервациите се групираат во администрацијата на продажниот партнер, се евидентира вредноста на резервациите и провизиите и се врши пресметка за плаќање. Плаќањето на провизијата се врши на почетокот на месецот за резервации договорени во претходниот месец.

Резервацијата е договорена и платена од гостинот (преку онлајн плаќање со кредитна картичка), неговите податоци се во договорената резервација додека продажниот партнер преку ID е управуван како посредник кој помогнал во склучувањето договор за услугата. Се надеваме дека се е добро објаснето и разбрано.

Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги