Импресум


Holiday-link.com е маркетиншки портал и туристичка агенција во сопствеништво на фирмата Holiday-Link.com d.o.o, со седиште во Супетар, на адресата улица на Хрватски жртви 18. Фирмата е регистрирана на Стопанскиот суд во Сплит. Тт-14/2634-6, МБС: 060316259. Базичниот капитал изнесува 20.000 куни. Holiday-Link.com пружа информации за туристи и други посетители за угостителските, туристички и културни содржини на одредена дестинација.

Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги