Оребић, Јужна Далмација, Хрватска - хотели Оребић, Јужна Далмација, Хрватска

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 799

Просечна оценка: 8.04

Популарност: 70141

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Kralj Petra Kresimira IV 107

Региони: Јужна Далмација

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 26

Просечна оценка: 6.8

Популарност: 305782

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Obala Pomoraca 36

Региони: Јужна Далмација

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 222

Просечна оценка: 8.87

Популарност: 196998

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Skvar 2

Региони: Јужна Далмација

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 162

Просечна оценка: 6.71

Популарност: 301480

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Obala Pomoraca 36,Hrvatka

Региони: Јужна Далмација

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 122

Просечна оценка: 9

Популарност: 165296

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Šetalište Kneza Domagoja 8

Региони: Јужна Далмација

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 0

Просечна оценка: 0

Популарност: 1766040

Број на ѕвездички: 0

Адреса: Sveti Kriz Bb Polace

Региони: Јужна Далмација

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 0

Просечна оценка: 0

Популарност: 752588

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Dubravica BB

Региони: Јужна Далмација

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 0

Просечна оценка: 0

Популарност: 1331923

Број на ѕвездички: 0

Адреса: Dubravica bb

Региони: Јужна Далмација

Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги