Ловран, Кварнер, Хрватска - хотели Ловран, Кварнер, Хрватска

Минимална цена: 8.8

Број на рецензии: 293

Просечна оценка: 7.88

Популарност: 108920

Број на ѕвездички: 4

Адреса: M.Tita 60

Региони: Кварнер

Минимална цена: 10.92

Број на рецензии: 360

Просечна оценка: 7.51

Популарност: 125626

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Šetalište Maršala Tita 19/2

Региони: Кварнер

Минимална цена: 14.72

Број на рецензии: 351

Просечна оценка: 7.97

Популарност: 37165

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Marsala Tita 15

Региони: Кварнер

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 141

Просечна оценка: 7.49

Популарност: 71823

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Setaliste Marsala Tita 27

Региони: Кварнер

Минимална цена: 11.01

Број на рецензии: 309

Просечна оценка: 9.01

Популарност: 95597

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Marsala Tita 34

Региони: Кварнер

Минимална цена: 6.46

Број на рецензии: 87

Просечна оценка: 7.07

Популарност: 197645

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Primorska 16

Региони: Кварнер

Минимална цена: 18.42

Број на рецензии: 312

Просечна оценка: 10

Популарност: 62334

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Setaliste Marsala Tita 5

Региони: Кварнер

Минимална цена: 29.53

Број на рецензии: 88

Просечна оценка: 9.06

Популарност: 275591

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Viktora Cara Emina 11

Региони: Кварнер

Минимална цена: 12.21

Број на рецензии: 0

Просечна оценка:

Популарност: 287875

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Setaliste Marsala Tita 3

Региони: Кварнер

Минимална цена: 5.75

Број на рецензии: 188

Просечна оценка: 8.77

Популарност: 156584

Број на ѕвездички: 2

Адреса: Setaliste Marsala Tita 9

Региони: Кварнер

Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги