Cenik usluga


Za korisnike / posetitelje / goste, Holiday-Link.com je u potpunosti besplatan. Holiday-Link.com ne zaračunava nikakav trošak rezervacije ili slanja upita posetiteljima / korisnicima portala.

Sve prezentacije koju neki vlasnik, zaposlenik ili posetitelj određenog turističkog sadržaja želi upisati na Holiday-Link.com su apsolutno i zauvek besplatne. To se odnosi na kategorije restoran, noćni / disko klub, bar / pub, event, znamenitost / atrakcija, muzej / galerija / opera / pozorište, trgovine / usluge, nacionalni parkovi / parkovi prirode, plaže, skijališta, izletišta, fast food / slastičarna, festival, zoološki vrt / akvarij, kazino, park / vrt.

Dobavljači turističkih usluga plaćaju korištenje portala prema dolje navedenim cenama. Pod dobavljačem se podrazumijevaju osobe koje nude sljedeće turističke usluge korisnicima portala: privatni smeštaj, hoteli, charter i druga plovila, kruzeri i mini kruzeri, kampovi, kružne ture i programi, izleti / razgledavanja.

Cenik usluga za dobavljače turističkih usluga.
Holiday-Link.com je marketinški portal pa se naplaćuje samo konkretni upit (e-mail), koji je dobavljač primio od strane korisnika portala, putem kontakt forme na portalu Holiday-Link.com, za uslugu koja je ponuđena i prezentirana putem portala. Holiday-Link.com ne naplaćuje nikakvu proviziju od prodajne cene dobavljačima, niti nikakav trošak za rezervaciju korisnicima / gostima po ovom modelu suradnje.

Upit za rezervaciju smeštajnih jedinica apartman i soba do 3 ležaja (1-3) uključujući pomoćne ležajeve - 3 Evra. Za svaki dodatni ležaj cena se povećava za 0,50 Evra.

Upit za rezervaciju smeštajnu jedinicu kuća za odmor i mobilna kućica do 4 ležaja (1-4) uključujući pomoćne ležajeve - 4 Evra. Za svaki dodatni ležaj cijena se povećava za 0,50 Evra.

Za smeštajnu jedinicu charter plovilo – 4 Evra.

Za smještanu jedinicu kamp parcela i kamp prikolica (kamper) – 3 Evra.

Za smeštajnu jedinicu kabina (mini kruzer i kruzer) – 4 Evra

Korisnici NE MOGU SLATI UPITE ZA BLOKIRANE TERMINE KALENDARA i takvi upiti ne ulaze u kalkulaciju. Dobavljač može odrediti dan dolaska gostiju (recimo – subota) i tada može primati upite za dolazak samo subotom. Dobavljač može postaviti minimalni boravak i u tom slučaju ne može primati upite za kraće periode od minimalnog boravka.

Dužnost je je dobavljača blokirati zauzete termine kako ne bi primao upite koje ne može realizovati, ako to ne radi, dužan je platiti i takve upite.

Upit se plaća bez obzira da li je dobavljač ugovorio rezervaciju ili ne. Ako se od 5 upita realizuje 1, marketing putem Holiday-Link.com se apsolutno isplati i najjeftiniji je na tržištu.

Ako ne realizujete dobivene upite razmislite o poboljšanju prezentacije (bolje fotografije i video-filmovi) ili o smanjenju cene.

Dobavljači trebaju točno prezentovati ležajeve jer inače neće dobivati upite koji se mogu realizovati.

PDV je uključen u cenu. Holiday-Link.com d.o.o. još nije u sustavu PDV-a.
Za obračun će se koristiti srednji tečaj na dan izdavanja računa.

Objavi turističku ponudu
Vlasnici apartmana, soba, kuća, pansiona, hotela, kampova itd. Objavite Vašu ponudu BESPLATNO. Plaća se isključivo primitak specifičnog upita ili realizirana rezervacija.
Objavi članak
Vlasnici , menadžeri, zaposleni restorani, klubovi, događanja i drugi sadržaji, napiši svoju recenziju na turističkoj mapi. Objavi članke, slike i videa BESPLATNO

Putnici Posetili ste zanimljiv restoran, bar , atrakciju, događaj? Podelite svoje pozitivna iskustva ! Napišite članak , postavite video ili fotografije koje ste snimili .