Рабац, Истра, Хрватска - хотели Рабац, Истра, Хрватска

Минимална цена: 15.79

Број на рецензии: 516

Просечна оценка: 7.02

Популарност: 75548

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Rabac bb

Региони: Истра

Минимална цена: 10.93

Број на рецензии: 627

Просечна оценка: 7.87

Популарност: 60580

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Rabac bb

Региони: Истра

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 253

Просечна оценка: 6.1

Популарност: 242132

Број на ѕвездички: 2

Адреса: Rabac bb

Региони: Истра

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 31

Просечна оценка: 6.15

Популарност: 906775

Број на ѕвездички: 2

Адреса: Rabac bb

Региони: Истра

Минимална цена: 20.56

Број на рецензии: 5

Просечна оценка: 6.9

Популарност: 741507

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Rabac bb

Региони: Истра

Минимална цена: 20.9

Број на рецензии: 120

Просечна оценка: 9

Популарност: 176474

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Raska 24

Региони: Истра

Минимална цена: 12.55

Број на рецензии: 210

Просечна оценка: 9.28

Популарност: 142950

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Obala M.Tita 2a

Региони: Истра

Минимална цена: 11.64

Број на рецензии: 131

Просечна оценка: 7

Популарност: 328922

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Rabac bb

Региони: Истра

Минимална цена: 10.79

Број на рецензии: 26

Просечна оценка: 8

Популарност: 248639

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Obala mar

Региони: Истра

Минимална цена: 9.32

Број на рецензии: 0

Просечна оценка:

Популарност: 205415

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Rabac bb

Региони: Истра

Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги