Пишкера, Корнати, Хрватска - апартмани, хотели, информации за сместување и одмор

Пишкера

 • Временска зона и време: 
 • Europe/Zagreb (22:54)
 • Bалута: 
 • Интернет TLD: 
 • .hr
 • Површина: 
 • 3 km2
 • Повикувачки број за земјата: 
 • +385
 • Повикувачки број за градот: 
 • 022
 • Mориња: 
 • Јадранското Море
 • Jазици: 
 • хрватски
 • Позицијата на мапа: 
 • 43.766615110057, 15.339683212402

Важни телефонски броеви

 • Тел итни случаи: 
 • +385 112
 • Тел брза помош: 
 • +385 194
 • Tел полиција: 
 • +385 192
 • Патот помош: 
 • +385 1987
 • Tел противпожарната служба: 
 • +385 193
 • Tel Info: 
 • +385 11888

Најприфатливи кредитни картички

 • MasterCard
 • Visa
 • Visa electron
 • Maestro
 • Diners
 • American express

Празници

 • Нова Rодина: 1.1., Богојавление: 6.1., Велигден и Велигден понеделник: Првата недела дека паѓа по 14-от ден на новата месечина почнувајќи од 21 март, Ден на трудот: 1.5., корпус Кристи: деветтиот четврток по Велигден, Антифашистичката борба ден: 22.6., денот на државноста: 25.6., Ден на победата и татковинската благодарност Ден: 5.8., Успение на Пресвета Богородица: 15.8., Ден на независноста: 8.10., Ден на Вси светци: 1.11., Божиќ: 25.12., божиќните празници: 26.12.

  Транспортни станици (во круг од 20 km)

  Пристаништето: 
  Kornati, Vrgada, Tkon
  Марини, докот и на приклучоците: 
  Ropotnica, Lopatica, Uvala Lavsa, Radovan, Mana Island, Koromasnja, Ravni Zakan, Levrnaka, Opat Kornat, Jagodnja, Statival North, Smokvica Bocatna Vod, Kameni Zakan, Smokvica Vela, Svrsata Vela, Uvala Saruscica, Spinate, Babin Bok, Strunac, Statival, Zesnja, АЦИ Марина жут, Pod Blizanj, Bizikovica, Pinizelic, Kod Mare, Seseljin Stan, Sveti Andrija, Triluke Pasman, Clamoc, Zincena, U. Landin, Mala Proversa, Artina, Zaklopica, Cuscica, Studenac, Sveti Ante Pasman, Hrid Misine, Ugrinici, Lavdara Malai, Misulici, Arta Malii, Kraj, Kobiljak Pasman, Slanica

  Пишкера Време

  петок

  Хрватска, Корнати, ПИШКЕРА

  16°C

  чисто небо
  Брзина на ветер: 3.62 km/h

  сабота, 27.2.21 14°C чисто небо
  недела, 28.2.21 12°C чисто небо
  понеделник, 01.3.21 11°C чисто небо
  вторник, 02.3.21 12°C чисто небо
  среда, 03.3.21 13°C чисто небо
  Oбјави ја туристичката понуда
  Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
  Oбјави статија
  Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

  Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

  Препорачани локации
  Хрватска - Сите дестинации