Бајчићи, Oстровот Крк, Хрватска - апартмани, хотели, информации за сместување и одмор

Бајчићи

 • Временска зона и време: 
 • Europe/Zagreb (19:23)
 • Bалута: 
 • Интернет TLD: 
 • .hr
 • Повикувачки број за земјата: 
 • +385
 • Mориња: 
 • Јадранското Море
 • Jазици: 
 • хрватски
 • Позицијата на мапа: 
 • 45.0754805, 14.5038359

Важни телефонски броеви

 • Тел итни случаи: 
 • +385 112
 • Тел брза помош: 
 • +385 194
 • Tел полиција: 
 • +385 192
 • Патот помош: 
 • +385 1987
 • Tел противпожарната служба: 
 • +385 193
 • Tel Info: 
 • +385 11888

Најприфатливи кредитни картички

 • MasterCard
 • Visa
 • Visa electron
 • Maestro
 • Diners
 • American express

Празници

 • Нова Rодина: 1.1., Богојавление: 6.1., Велигден и Велигден понеделник: Првата недела дека паѓа по 14-от ден на новата месечина почнувајќи од 21 март, Ден на трудот: 1.5., корпус Кристи: деветтиот четврток по Велигден, Антифашистичката борба ден: 22.6., денот на државноста: 25.6., Ден на победата и татковинската благодарност Ден: 5.8., Успение на Пресвета Богородица: 15.8., Ден на независноста: 8.10., Ден на Вси светци: 1.11., Божиќ: 25.12., божиќните празници: 26.12.

  Транспортни станици (во круг од 20 km)

  Aвион: 
  Rijeka Airport
  Пристаништето: 
  Valbiska, Krk, Punat, Merag, Omisalj, Porozina
  Марини, докот и на приклучоците: 
  Cavlena, Torkul, Vantaticic, Sveti Fuska, Glavotok-velajana, Bujina, Glavotok, Kijac, Kornic, Njivice, Cizici, Sveti Marak, Petrina, Vrbnik, Uvala Kruscica, Silo, АЦИ Марина Црес, Luka Srscica, Uvala Nedomisje, Crikvenica, Vodotok, Kacjak, Crikvenica Inlet, Jadranovo, Selehovica, Slana, Selce, Grabrovo, Jasenova
  Сместување и понуда: Oдмор сместување

  Бајчићи Време

  сабота

  Хрватска, Oстровот Крк, БАЈЧИЋИ

  3°C

  чисто небо
  Брзина на ветер: 3.89 km/h

  недела, 17.1.21 3°C rain and snow
  понеделник, 18.1.21 5°C одвоени облаци
  вторник, 19.1.21 6°C чисто небо
  среда, 20.1.21 9°C слаб дожд
  четврток, 21.1.21 11°C слаб дожд
  Oбјави ја туристичката понуда
  Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
  Oбјави статија
  Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

  Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

  Препорачани локации
  Хрватска - Сите дестинации