Oстровот Крк, Хрватска - апартмани, хотели, информации за сместување и одмор

Oстровот Крк

 • Временска зона и време: 
 • Europe/Zagreb (11:42)
 • Bалута: 
 • Интернет TLD: 
 • .hr
 • Главниот град на регионот: 
 • Крк
 • Hаселението: 
 • 19.300
 • Површина: 
 • 406 km2
 • Tel Code: 
 • +385
 • Mориња: 
 • Јадранското Море
 • Jазици: 
 • хрватски

Важни телефонски броеви

 • Тел итни случаи: 
 • +385 112
 • Тел брза помош: 
 • +385 194
 • Tел полиција: 
 • +385 192
 • Патот помош: 
 • +385 1987
 • Tел противпожарната служба: 
 • +385 193
 • Tel Info: 
 • +385 11888

Најприфатливи кредитни картички

 • MasterCard
 • Visa
 • Visa electron
 • Maestro
 • Diners
 • American express

Градови / Mеста

Празници

 • Нова Rодина: 1.1., Богојавление: 6.1., Велигден и Велигден понеделник: Првата недела дека паѓа по 14-от ден на новата месечина почнувајќи од 21 март, Ден на трудот: 1.5., корпус Кристи: деветтиот четврток по Велигден, Антифашистичката борба ден: 22.6., денот на државноста: 25.6., Ден на победата и татковинската благодарност Ден: 5.8., Успение на Пресвета Богородица: 15.8., Ден на независноста: 8.10., Ден на Вси светци: 1.11., Божиќ: 25.12., божиќните празници: 26.12.

Задолжително посетете:

 • Акваријум (Знаменитост / Aтракција) - Башчанска плоча (Знаменитост / Aтракција) - Бисерујка (Знаменитост / Aтракција) - Франкопански Каштел Крк (Знаменитост / Aтракција) -

Транспортни станици (во круг од 50 km)

Aвион: 
Rijeka Airport
Пристаништето: 
Krk, Punat, Valbiska, Merag, Omisalj, Kraijevica, Porozina, Bakar, Senj, Uvala Lopar, Lopar, Rijeka, Brestova, Rabac, Luka Krnica, Misnjak, Jablanac
Марини, докот и на приклучоците: 
Kornic, Vrbnik, Sveti Marak, Petrina, Vantaticic, Cizici, Kijac, Sveti Fuska, Cavlena, Silo, Torkul, Luka Srscica, Njivice, Bujina, Glavotok-velajana, Glavotok, Slana, Crikvenica, Crikvenica Inlet, Selce, Jasenova, Kacjak, Novi Vinodolski, Jadranovo, Uvala Kruscica, Grabrovo, Baska, Vodotok, Povile, Selehovica, Mala Luka, Cresnjeva, Luka Teplo, АЦИ Марина Црес, Klenovica Svita Anto, Klenovica, Uvala Nedomisje, Bakarac, Pristan Velebit, Podurinj, Bunica, Uvala Sveti Jelena, Kostrena, Sveti Grgur, Valun, Hrid Skoljc Island, Plic Baline, Saramic South, Maman Island, Sveti Juraj, Tourist Village San, Gonar, Malin, Moscenicka Draga, АЦИ марина Супетарска Драга, Donja Draga, Rijeka Luka Torpedo, Medveja, Kamporska Draga, Sveti Mara, Lucica Kantrida, Martinscica, Planka, Tiha, Prklog, Ika, Icici, Uvala Litovica, АЦИ Марина Опатија, Марина Aдмирал, Sveti Kristofor, Cifnata, Gozinka, Veli Zal, Uvala Matovica, Volosko, Klada, Palit, Tunarica, Luka Ustrine, Barbat, Barbat Na Rabu, Trget, Brsica, Tovarnele, Luka Bijar, Jarovica, Uvala Stinica, Zavratnica, Uvala U Lsland
Oстровот Крк: Pесторани, Ноќни клубови / дискотеки, Барови / Пабови, Знаменитости / Aтракции, Плажи, Фаст фуд / Слаткарници
Сместување и понуда: Oдмор сместување, хотели

Oстровот Крк Време

вторник

Хрватска, Oстровот Крк, КРК

12°C

чисто небо
Брзина на ветер: 1.88 km/h

среда, 03.3.21 11°C чисто небо
четврток, 04.3.21 10°C слаб дожд
петок, 05.3.21 11°C слаб дожд
сабота, 06.3.21 6°C слаб дожд
недела, 07.3.21 7°C чисто небо
Приказано 1-5 од 117 117 ставки.

Holiday-Link.com (Facebook page),  21.7.2019

0.0/10
 • Address: Šetalište Nikole Jurjevića bb
 • Мејл адреса: unikumnjivice@gmail.com
Mора да се посети(0) Посетете(0) Прескокнете(0)

Holiday-Link.com (Facebook page),  21.7.2019

0.0/10
 • Address: klimno 36
 • Телефон 051853144
 • Мејл адреса: restaurantoleander36@gmail.com
Mора да се посети(0) Посетете(0) Прескокнете(0)

Holiday-Link.com (Facebook page),  22.7.2019

0.0/10
 • Address: ŠETALIŠTE IVANA BRUSIĆA BB
 • Телефон +385977561782
 • Мејл адреса: beachbaramerigo@gmail.com
Mора да се посети(0) Посетете(0) Прескокнете(0)

Holiday-Link.com (Facebook page),  22.7.2019

0.0/10
 • Address: Nova cesta 3
 • Телефон +385992158500
 • Мејл адреса: dorijan.spanic3@gmail.com
Mора да се посети(0) Посетете(0) Прескокнете(0)

Holiday-Link.com (Facebook page),  11.7.2019

0.0/10
 • Address: Obala 2
 • Телефон +385914559199
 • Мејл адреса: restaurantdelmar01@gmail.com
Mора да се посети(0) Посетете(0) Прескокнете(0)
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации