Oстровот Крк, Хрватска - хотели Oстровот Крк, Хрватска

Минимална цена: 32.21

Број на рецензии: 35

Просечна оценка: 6.68

Популарност: 105744

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Obala 102

Региони: Oстровот Крк

Минимална цена: 16.47

Број на рецензии: 21

Просечна оценка: 7.12

Популарност: 125288

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Frankopanska Bb

Региони: Oстровот Крк

Минимална цена: 16.94

Број на рецензии: 175

Просечна оценка: 8.98

Популарност: 158831

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Kanajt 5

Региони: Oстровот Крк

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 0

Просечна оценка:

Популарност: 1580119

Број на ѕвездички: 0

Адреса: Novi put 8

Региони: Oстровот Крк

Минимална цена: 13.18

Број на рецензии: 318

Просечна оценка: 6.93

Популарност: 62349

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Primorska cesta bb 51512 Kroatien, 51512,

Региони: Oстровот Крк

Минимална цена: 13.28

Број на рецензии: 98

Просечна оценка: 6.67

Популарност: 209420

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Ribarska obala 4-6

Региони: Oстровот Крк

Минимална цена: 11.54

Број на рецензии: 409

Просечна оценка: 6.52

Популарност: 27879

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Primorska cesta bb, 51512

Региони: Oстровот Крк

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 0

Просечна оценка:

Популарност: 1043891

Број на ѕвездички: 2

Адреса: Primorska Cesta Bb KRK

Региони: Oстровот Крк

Минимална цена: 18.02

Број на рецензии: 899

Просечна оценка: 8.18

Популарност: 34473

Број на ѕвездички: 5

Адреса: Vlade Tomasica

Региони: Oстровот Крк

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 101

Просечна оценка: 5.21

Популарност: 247268

Број на ѕвездички: 2

Адреса: Zagradi 39

Региони: Oстровот Крк

Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги