Петрчане, Северна Далмација, Хрватска - хотели Петрчане, Северна Далмација, Хрватска

Минимална цена: 16.17

Број на рецензии: 1086

Просечна оценка: 8.4

Популарност: 27659

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Petr

Региони: Северна Далмација

Минимална цена: 62.25

Број на рецензии: 542

Просечна оценка: 8.4

Популарност: 54480

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Punta Skala BB, Petrcane 23231, Croatia

Региони: Северна Далмација

Минимална цена: 48.88

Број на рецензии: 1375

Просечна оценка: 9.1

Популарност: 39701

Број на ѕвездички: 5

Адреса: Punta Skala BB

Региони: Северна Далмација

Минимална цена: 25.61

Број на рецензии: 305

Просечна оценка: 9

Популарност: 322600

Број на ѕвездички: 4

Адреса: VII ulica 4

Региони: Северна Далмација

Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги