Островот Солта, Хрватска - хотели Островот Солта, Хрватска

Минимална цена: 48.03

Број на рецензии: 84

Просечна оценка: 8.56

Популарност: 326126

Број на ѕвездички: 5

Адреса: Put Sv. Nikole 51

Региони: Островот Солта

Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги