Знаменитости / Aтракции - Опатија, Кварнер, Хрватска

Приказано 1-5 од 14 14 ставки.

Holiday-Link.com (Google places),  19.9.2019

/10
  • Address: Opatija
  • Телефон +385 51 703 636
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Google places),  19.9.2019

/10
  • Address: Ul. Andrije Štangera 15, Opatija
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Google places),  19.9.2019

/10
  • Address: Evićev put 11, Pobri
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Google places),  19.9.2019

/10
  • Address: Veprinac
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Google places),  19.9.2019

/10
  • Address: Rukavac 24, Rukavac
  • Телефон +385 51 276 020
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации