Лика и Горски Котар, Хрватска - хотели Лика и Горски Котар, Хрватска

Минимална цена: 6.13

Број на рецензии: 13

Просечна оценка: 6.02

Популарност: 396328

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Lujzinska 36

Региони: Лика и Горски Котар

Минимална цена: 10.47

Број на рецензии: 27

Просечна оценка: 8

Популарност: 382102

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Polane 1a

Региони: Лика и Горски Котар

Минимална цена: 7.03

Број на рецензии: 43

Просечна оценка: 8.09

Популарност: 247764

Број на ѕвездички: 3

Адреса: I. G. Kovacica 16

Региони: Лика и Горски Котар

Минимална цена: 12.51

Број на рецензии: 5

Просечна оценка: 7

Популарност: 406952

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Javorova kosa 30

Региони: Лика и Горски Котар

Минимална цена: 8.75

Број на рецензии: 137

Просечна оценка: 7.5

Популарност: 197938

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Gornja Dubrava 63

Региони: Лика и Горски Котар

Минимална цена: 14.37

Број на рецензии: 54

Просечна оценка: 7.52

Популарност: 392807

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Kralja Zvonimira 33

Региони: Лика и Горски Котар

Минимална цена: 7.07

Број на рецензии: 33

Просечна оценка: 8.02

Популарност: 302919

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Kralja Zvonimira 28

Региони: Лика и Горски Котар

Минимална цена: 21.22

Број на рецензии: 85

Просечна оценка: 8.76

Популарност: 319863

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Sveti Kri

Региони: Лика и Горски Котар

Минимална цена: 8.04

Број на рецензии: 321

Просечна оценка: 5.93

Популарност: 81111

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Trg Sv. Jurja Bb

Региони: Лика и Горски Котар

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 7

Просечна оценка: 7.8

Популарност: 1082471

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Vranoca

Региони: Лика и Горски Котар

Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги