Национални паркови / Парковите на природата - Лика и Горски Котар, Хрватска

Приказано 1-2 од 2 2 ставки.

Holiday-Link.com (Holiday-Link.Com),  12.3.2016

/10
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()
Националниот парк Рисњак се наоѓа во регионот Горски котар и опфаќа површина од 6400 хектари. Oвој регион е прогласен за национален парк во 1935-тата година. Денес, на подрачјето на паркот, се наоѓа...

Holiday-Link.com (Holiday-Link.Com),  22.1.2016

/10
  • Телефон +385 (0)53 751 015
  • Мејл адреса: info@np-plitvicka-jezera.hr
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()
Плитвичкитеезера се најпознатиот национален паркна Хрватска. За Национален парк прогласенисе далечната 1949. година, a 1979. годинапрогласени се за светско културнонаследство и од тогаш се на список...
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации