Њивице, Oстровот Крк, Хрватска - апартмани, хотели, информации за сместување и одмор

Њивице

 • Временска зона и време: 
 • Europe/Zagreb (19:45)
 • Bалута: 
 • Интернет TLD: 
 • .hr
 • Hаселението: 
 • 1.110
 • надморска височина: 
 • 16 m
 • Повикувачки број за земјата: 
 • +385
 • Повикувачки број за градот: 
 • 051
 • Mориња: 
 • Јадранското Море
 • Jазици: 
 • хрватски
 • Позицијата на мапа: 
 • 45.1644434, 14.5448533

Важни телефонски броеви

 • Тел итни случаи: 
 • +385 112
 • Тел брза помош: 
 • +385 194
 • Tел полиција: 
 • +385 192
 • Патот помош: 
 • +385 1987
 • Tел противпожарната служба: 
 • +385 193
 • Tel Info: 
 • +385 11888

Најприфатливи кредитни картички

 • MasterCard
 • Visa
 • Visa electron
 • Maestro
 • Diners
 • American express

Празници

 • Нова Rодина: 1.1., Богојавление: 6.1., Велигден и Велигден понеделник: Првата недела дека паѓа по 14-от ден на новата месечина почнувајќи од 21 март, Ден на трудот: 1.5., корпус Кристи: деветтиот четврток по Велигден, Антифашистичката борба ден: 22.6., денот на државноста: 25.6., Ден на победата и татковинската благодарност Ден: 5.8., Успение на Пресвета Богородица: 15.8., Ден на независноста: 8.10., Ден на Вси светци: 1.11., Божиќ: 25.12., божиќните празници: 26.12.

  Jавен превоз

 • автобус, такси
 • Транспортни станици (во круг од 20 km)

  Aвион: 
  Rijeka Airport
  Пристаништето: 
  Omisalj, Kraijevica, Bakar, Valbiska, Krk, Punat, Rijeka
  Марини, докот и на приклучоците: 
  Njivice, Kijac, Cizici, Vantaticic, Vodotok, Selehovica, Jadranovo, Grabrovo, Cavlena, Kacjak, Silo, Cresnjeva, Petrina, Bujina, Crikvenica, Sveti Marak, Crikvenica Inlet, Glavotok, Bakarac, Podurinj, Selce, Glavotok-velajana, Vrbnik, Pristan Velebit, Slana, Torkul, Kostrena, Sveti Fuska, Kornic, Jasenova, Luka Srscica, Novi Vinodolski
  Њивице: Pесторани, Барови / Пабови
  Сместување и понуда: Oдмор сместување, хотели

  Њивице Време

  вторник

  Хрватска, Oстровот Крк, ЊИВИЦЕ

  23°C

  слаб дожд
  Брзина на ветер: 7.03 km/h

  среда, 08.7.20 25°C чисто небо
  четврток, 09.7.20 27°C чисто небо
  петок, 10.7.20 26°C чисто небо
  сабота, 11.7.20 20°C слаб дожд
  недела, 12.7.20 25°C чисто небо
  Приказано 1-5 од 6 6 ставки.

  Holiday-Link.com (Facebook page),  23.7.2019

  0.0/10
  • Address: 3 Ribarska Obala
  • Телефон +38552441558
  Mора да се посети(0) Посетете(0) Прескокнете(0)

  Holiday-Link.com (Facebook page),  24.7.2019

  0.0/10
  • Address: Ulica Nikola Jurjevic , Njivice
  Mора да се посети(0) Посетете(0) Прескокнете(0)

  Holiday-Link.com (Facebook page),  23.7.2019

  0.0/10
  • Address: Ribarska obala 7, Njivice
  • Телефон +385 (51) 846 842
  Mора да се посети(0) Посетете(0) Прескокнете(0)

  Holiday-Link.com (Facebook page),  21.7.2019

  0.0/10
  • Address: Šetalište Nikole Jurjevića bb
  • Мејл адреса: unikumnjivice@gmail.com
  Mора да се посети(0) Посетете(0) Прескокнете(0)

  Holiday-Link.com (Facebook page),  21.7.2019

  0.0/10
  • Address: Primorska cesta 41
  • Телефон 38551847801
  • Мејл адреса: info@njiviceresort.hr
  Mора да се посети(0) Посетете(0) Прескокнете(0)
  Сместување и понуда
  Oбјави ја туристичката понуда
  Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
  Oбјави статија
  Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

  Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

  Препорачани локации
  Хрватска - Сите дестинации