Раб, Островот Раб, Хрватска - хотели Раб, Островот Раб, Хрватска

Минимална цена: 12.64

Број на рецензии: 203

Просечна оценка: 7.02

Популарност: 140751

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Palit Bb

Региони: Островот Раб

Минимална цена: 14.64

Број на рецензии: 259

Просечна оценка: 8.04

Популарност: 105053

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Banjol Bb

Региони: Островот Раб

Минимална цена: 28.26

Број на рецензии: 280

Просечна оценка: 9.18

Популарност: 101137

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Obala Petra Kresimira 12

Региони: Островот Раб

Минимална цена: 10.22

Број на рецензии: 124

Просечна оценка: 8

Популарност: 286656

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Palit 285

Региони: Островот Раб

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 86

Просечна оценка: 6

Популарност: 175178

Број на ѕвездички: 3

Адреса: M de Dominisa bb

Региони: Островот Раб

Минимална цена: 9.83

Број на рецензии: 229

Просечна оценка: 6.59

Популарност: 106868

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Obala Kralja Petra Kre

Региони: Островот Раб

Минимална цена: 10.84

Број на рецензии: 0

Просечна оценка:

Популарност: 373799

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Barbat 366

Региони: Островот Раб

Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги