Островот Раб, Хрватска - апартмани, хотели, информации за сместување и одмор

Островот Раб

 • Временска зона и време: 
 • Europe/Zagreb (19:48)
 • Bалута: 
 • Интернет TLD: 
 • .hr
 • Главниот град на регионот: 
 • Раб
 • Hаселението: 
 • 9.000
 • Површина: 
 • 91 km2
 • Tel Code: 
 • +385
 • Mориња: 
 • Јадранското Море
 • Jазици: 
 • хрватски

Важни телефонски броеви

 • Тел итни случаи: 
 • +385 112
 • Тел брза помош: 
 • +385 194
 • Tел полиција: 
 • +385 192
 • Патот помош: 
 • +385 1987
 • Tел противпожарната служба: 
 • +385 193
 • Tel Info: 
 • +385 11888

Најприфатливи кредитни картички

 • MasterCard
 • Visa
 • Visa electron
 • Maestro
 • Diners
 • American express

Градови / Mеста

Празници

 • Нова Rодина: 1.1., Богојавление: 6.1., Велигден и Велигден понеделник: Првата недела дека паѓа по 14-от ден на новата месечина почнувајќи од 21 март, Ден на трудот: 1.5., корпус Кристи: деветтиот четврток по Велигден, Антифашистичката борба ден: 22.6., денот на државноста: 25.6., Ден на победата и татковинската благодарност Ден: 5.8., Успение на Пресвета Богородица: 15.8., Ден на независноста: 8.10., Ден на Вси светци: 1.11., Божиќ: 25.12., божиќните празници: 26.12.

Задолжително посетете:

 • Рајска плажа (Плажа) - Рабска фјера (Случувања) -

Транспортни станици (во круг од 50 km)

Пристаништето: 
Lopar, Uvala Lopar, Misnjak, Jablanac, Senj, Zigljen, Prizna, Novalja, Punat, Krk, Merag, Valbiska, Uvala Maracol, Unije, Olib
Марини, докот и на приклучоците: 
Palit, Uvala Matovica, АЦИ марина Супетарска Драга, Veli Zal, Donja Draga, Gozinka, Kamporska Draga, Cifnata, Tourist Village San, Gonar, Sveti Kristofor, Barbat, Maman Island, Uvala Litovica, Planka, Barbat Na Rabu, Saramic South, Sveti Mara, Plic Baline, Hrid Skoljc Island, Tovarnele, Klada, Sveti Grgur, Uvala Stinica, Zavratnica, Jakisnica, Malin, Potocnica, Dubac, Sveti Juraj, Baska, Svetojan, Mala Luka, Kolorat & Majiska, Stara Novalja, Uvala U Lsland, U. Baldarin, Luka Jadriscica, Uvala Sveti Jelena, Caska, Bunica, Luka Ustrine, Uvala Kruscica, Luka Bijar, Kornic, Cesarica, Luka Srscica, Luka Sveti Jakov, Martinscica, Kaldonta, АЦИ Марина Црес, Tiha, Zubovici, Vrbnik, Uvala Nedomisje, Valun, Luka Rovenska, Veli Losinj, Luka Sv Martin, Baldarka, Klenovica Svita Anto, Марина Мали Лошињ, Mandre, Liski, Sveti Fuska, Klenovica, Metajna, Sveti Marak, Torkul, Luka Teplo, Povile, Uvala Krivica, АЦИ марина Шимуни, Balvanida, Novi Vinodolski, Petrina, Sveti Petar Island, Ilovik, Goligna, Glavotok-velajana, Jasenova, Sredna, Slana, Silo, Selce, Podkunjni, Cavlena, Vantaticic, Bujina, Glavotok, Cizici, Crikvenica Inlet, Luka Papranica, Crikvenica, Drvarica, Kijac, Bliznica, Njivice, Luka Svita Ante, Kacjak, Kosljun, Premuda
Островот Раб: Pесторани, Ноќни клубови / дискотеки, Барови / Пабови, Плажи, Фаст фуд / Слаткарници
Сместување и понуда: Oдмор сместување, хотели

Островот Раб Време

понеделник

Хрватска, Островот Раб, РАБ

21°C

неколку облаци
Брзина на ветер: 8.11 km/h

вторник, 15.6.21 21°C чисто небо
среда, 16.6.21 23°C одвоени облаци
четврток, 17.6.21 22°C неколку облаци
петок, 18.6.21 22°C слаб дожд
сабота, 19.6.21 23°C чисто небо
Приказано 1-5 од 72 72 ставки.

Holiday-Link.com (Facebook page),  07.8.2019

0.0/10
 • Address: Trg Municipium Arba 2
 • Телефон +38551670207
 • Мејл адреса: contenerorab@gmail.com
Mора да се посети(0) Посетете(0) Прескокнете(0)

Holiday-Link.com (Facebook page),  07.8.2019

0.0/10
 • Address: Supetarska Draga 328
 • Телефон +385981800417
 • Мејл адреса: info@gonar.hr
Mора да се посети(0) Посетете(0) Прескокнете(0)

Holiday-Link.com (Facebook page),  07.8.2019

0.0/10
 • Address: Supetarska Draga 321
 • Телефон 051/776-202
 • Мејл адреса: marin.tariba@inet.hr
Mора да се посети(0) Посетете(0) Прескокнете(0)

Holiday-Link.com (Facebook page),  07.8.2019

0.0/10
 • Address: Dinka Dokule 6
 • Телефон 00385 51 724196
Mора да се посети(0) Посетете(0) Прескокнете(0)

Holiday-Link.com (Facebook page),  07.8.2019

0.0/10
 • Address: PC Mali Palit bb
 • Телефон +38551777327
Mора да се посети(0) Посетете(0) Прескокнете(0)
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации