Oстровот Вис, Хрватска - апартмани, хотели, информации за сместување и одмор

Приказано 11-15 од 35 35 ставки.

Holiday-Link.com (Facebook page),  25.8.2019

0.0/10
 • Address: Matije gupca 12
 • Телефон 00385955633247
Mора да се посети(0) Посетете(0) Прескокнете(0)

Holiday-Link.com (Facebook page),  25.8.2019

0.0/10
 • Address: Radojevića prolaz 1
 • Телефон 0038521711357
 • Мејл адреса: apartmani.kovac@gmail.com
Mора да се посети(0) Посетете(0) Прескокнете(0)

Holiday-Link.com (Facebook page),  25.8.2019

0.0/10
 • Address: Podloža 2
 • Телефон +385952224221
Mора да се посети(0) Посетете(0) Прескокнете(0)

Holiday-Link.com (Facebook page),  25.8.2019

0.0/10
 • Address: Obala kralja Krešimira 2
 • Телефон 0923055749
Mора да се посети(0) Посетете(0) Прескокнете(0)

Holiday-Link.com (Facebook page),  04.11.2019

0.0/10
 • Address: Rukavac Luka 74
 • Телефон 38521714194
 • Мејл адреса: sandro.karuza@gmail.com
Mора да се посети(0) Посетете(0) Прескокнете(0)
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации