Брела, Средна Далмација, Хрватска - хотели Брела, Средна Далмација, Хрватска

Минимална цена: 164.42

Број на рецензии: 298

Просечна оценка: 8.21

Популарност: 184456

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Trg Gospe od Karmela 1

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 31.66

Број на рецензии: 375

Просечна оценка: 8.29

Популарност: 62741

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Trg Gospe od Karmela 1

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 41.01

Број на рецензии: 63

Просечна оценка: 7.96

Популарност: 208266

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Trg Gospe od Karmela 1

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 34.76

Број на рецензии: 545

Просечна оценка: 8.7

Популарност: 54692

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Trg Gospe od Karmela 1

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 34.27

Број на рецензии: 38

Просечна оценка: 9.41

Популарност: 225887

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Podrace 13A

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 0

Просечна оценка: 0

Популарност: 644442

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Scit 30

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 30.95

Број на рецензии: 0

Просечна оценка: 0

Популарност: 188867

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Frankopanska 15a

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 26.15

Број на рецензии: 0

Просечна оценка: 0

Популарност: 211137

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Ivana Gundulica 56

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 9.64

Број на рецензии: 0

Просечна оценка: 0

Популарност: 464122

Број на ѕвездички: 0

Адреса: ulica sv. Jurja 35

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 16.4

Број на рецензии: 18

Просечна оценка: 5

Популарност: 505692

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Podluka 1

Региони: Средна Далмација

Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги