Рогозница, Средна Далмација, Хрватска - хотели Рогозница, Средна Далмација, Хрватска

Минимална цена: 69.12

Број на рецензии: 385

Просечна оценка: 9.15

Популарност: 123099

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Rtic 12/E

Региони: Средна Далмација

Минимална цена: 10.65

Број на рецензии: 196

Просечна оценка: 8.5

Популарност: 489158

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Uvala Soline b.b

Региони: Средна Далмација

Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги