Барови / Пабови - Пула, Истра, Хрватска

Приказано 1-5 од 42 ставки.

Holiday-Link.com (Facebook page),  11.9.2019

0/10
 • Address: Max City Pula
 • Мејл адреса: forestbarpula@gmail.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  11.9.2019

0/10
 • Address: Starih Statuta 9
 • Телефон 052 383 274
 • Мејл адреса: m.druzeta@gmail.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  11.9.2019

0/10
 • Address: Fontička 4
 • Мејл адреса: martina07@net.hr
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  11.9.2019

0/10
 • Address: Pjescana uvala 2/ VIII
 • Телефон +385919244440
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  11.9.2019

0/10
 • Address: Schavuzzijev prilaz 55
 • Телефон 098 503 826
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации