Пула, Истра, Хрватска - хотели Пула, Истра, Хрватска

Минимална цена: 29.11

Број на рецензии: 1

Просечна оценка: 4.8

Популарност: 19875

Број на ѕвездички: 2

Адреса: Verudela Bb

Региони: Истра

Минимална цена: 12.02

Број на рецензии: 2044

Просечна оценка: 8.7

Популарност: 6995

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Verudela bb

Региони: Истра

Минимална цена: 13.57

Број на рецензии: 1488

Просечна оценка: 8.9

Популарност: 29393

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Verudela Bb

Региони: Истра

Минимална цена: 7.86

Број на рецензии: 545

Просечна оценка: 7.8

Популарност: 77410

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Epulonova 3

Региони: Истра

Минимална цена: 8.16

Број на рецензии: 845

Просечна оценка: 6.9

Популарност: 239651

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Sisplac 31

Региони: Истра

Минимална цена: 9.09

Број на рецензии: 806

Просечна оценка: 8.3

Популарност: 78744

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Amfiteatarska 6

Региони: Истра

Минимална цена: 29.4

Број на рецензии: 382

Просечна оценка: 9.3

Популарност: 158199

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Pjescana uvala IX/26

Региони: Истра

Минимална цена: 6.4

Број на рецензии: 782

Просечна оценка: 7.5

Популарност: 90977

Број на ѕвездички: 2

Адреса: Be

Региони: Истра

Минимална цена: 13.92

Број на рецензии: 127

Просечна оценка: 6.7

Популарност: 230542

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Put do Fortice 98

Региони: Истра

Минимална цена: 9.9

Број на рецензии: 392

Просечна оценка: 8.5

Популарност: 135414

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Flavijevska 26

Региони: Истра

Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги