Барови / Пабови - Задар, Северна Далмација, Хрватска

Приказано 1-5 од 57 ставки.

Holiday-Link.com (Facebook page),  14.8.2019

0/10
  • Address: Obala kneza Branimira 12
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  14.8.2019

0/10
  • Address: Mihovila Pavlinovica 14
  • Телефон +38523627005
  • Мејл адреса: ilpadrinozadar@gmail.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  14.8.2019

0/10
  • Address: Ruđera Boškovića 4
  • Телефон 0917340769
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  14.8.2019

0/10
  • Address: Široka ulica 18
  • Телефон 0977910453
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации