Pесторани - Задар, Северна Далмација, Хрватска

Приказано 1-5 од 67 ставки.

Holiday-Link.com (Facebook page),  14.8.2019

0/10
 • Address: Branimirova obala 16
 • Телефон 023 235 187
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  14.8.2019

0/10
 • Address: Put Stanova 6
 • Телефон +38523400312
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  14.8.2019

0/10
 • Address: Put Njivica
 • Телефон 023/331-035
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  14.8.2019

0/10
 • Address: Jurja Barakovića 6
 • Телефон 023316424
 • Мејл адреса: restoranbaratrij@gmail.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)

Holiday-Link.com (Facebook page),  14.8.2019

0/10
 • Address: borelli ulica 10a
 • Телефон +38523313870
 • Мејл адреса: maguro@maguro.hr
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации