Барови / Пабови - Умаг, Истра, Хрватска

Приказано 1-5 од 28 28 ставки.

Holiday-Link.com (Facebook page),  16.9.2019

/10
  • Мејл адреса: theboatumag@hotmail.com
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  16.9.2019

/10
  • Address: Riječka ulica 37
  • Телефон 0991932236
  • Мејл адреса: ludiluca1505@gmail.com
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  16.9.2019

/10
  • Address: Katoro
  • Телефон +385918841569
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  16.9.2019

/10
  • Address: Istarskih boraca 13 glavna plaža
  • Телефон 098324624
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  16.9.2019

/10
  • Address: Katoro bb
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации