Pесторани - Умаг, Истра, Хрватска

Приказано 1-5 од 9 9 ставки.

Holiday-Link.com (Facebook page),  16.9.2019

/10
 • Address: Šetalište Vladimira Gortana 7
 • Телефон +385996425733
 • Мејл адреса: restoranlidoumag@gmail.com
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  16.9.2019

/10
 • Телефон 385/52/759-565
 • Мејл адреса: roberto-prelogar@hotmail.com
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  16.9.2019

/10
 • Address: Trgovačka 21
 • Телефон +385951518645
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  16.9.2019

/10
 • Address: grupija 13a
 • Телефон 052 737 101
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  16.9.2019

/10
 • Address: Park Umag
 • Телефон 052756271
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации