Умаг, Истра, Хрватска - хотели Умаг, Истра, Хрватска

Минимална цена: 10.22

Број на рецензии: 2334

Просечна оценка: 8.5

Популарност: 21217

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Jadranska Bb

Региони: Истра

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 1518

Просечна оценка: 8.8

Популарност: 67560

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Jadranska bb

Региони: Истра

Минимална цена: 8.61

Број на рецензии: 269

Просечна оценка: 9.4

Популарност: 233977

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Sveti Ivan 45

Региони: Истра

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 87

Просечна оценка: 7.8

Популарност: 385063

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Jadranska Bb

Региони: Истра

Минимална цена: 8.86

Број на рецензии: 156

Просечна оценка: 9.3

Популарност: 200972

Број на ѕвездички: 3

Адреса: 1.ulica 10 murine

Региони: Истра

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 0

Просечна оценка:

Популарност: 1159767

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Jadranska ulica

Региони: Истра

Минимална цена: 12.27

Број на рецензии: 0

Просечна оценка:

Популарност: 1314361

Број на ѕвездички: 3

Адреса: Klija 18a

Региони: Истра

Минимална цена: 11.8

Број на рецензии: 0

Просечна оценка:

Популарност: 1387442

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Savudrijska cesta bb

Региони: Истра

Минимална цена: 0

Број на рецензии: 0

Просечна оценка:

Популарност: 521480

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Karigador bb

Региони: Истра

Минимална цена: 11.26

Број на рецензии: 0

Просечна оценка:

Популарност: 371596

Број на ѕвездички: 4

Адреса: Karigador b.b.

Региони: Истра

Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги