Хрватска - Приватно сместување: апартмани, соби и куќи за одмор.

A2 (5+0)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, поглед на море, поглед на градина, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 72, Спрат на сместувачката единица, спални соби 2, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

A1 (6+1)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, поглед на море, поглед на градина, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 72, Спрат на сместувачката единица, спални соби 3, купатила 2, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

  • Сместувачка единица
  • Единица / Преку ноќ

A1 (4+0)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 40, Спрат на сместувачката единица, спални соби 2, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

  • Сместувачка единица
  • Единица / Преку ноќ

A1 (2+1)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, делумен поглед на море, единицата се наоѓа од морската страна, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 30, Спрат на сместувачката единица, спални соби 1, купатила 1, Број на тераси 1, ТВ, сателитски програми, клима апарат со надоплаќање.

  • Сместувачка единица
  • Единица / Преку ноќ

A2 (4+1)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, поглед на море, единицата се наоѓа од морската страна, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 70, Спрат на сместувачката единица, спални соби 2, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

  • Сместувачка единица
  • Единица / Преку ноќ

A1 (8+0)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, поглед на градина, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 80, Спрат на сместувачката единица, спални соби 3, купатила 3, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми, клима апарат врачунат во цената.

  • Сместувачка единица
  • Единица / Преку ноќ

A1 (6+2)

Тип:  Апартман

нема интернет во единицата, делумен поглед на море, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 60, Спрат на сместувачката единица, спални соби 2, купатила 2, Број на тераси 2, клима апарат со надоплаќање, ТВ, сателитски програми, клима апарат со надоплаќање.

A1 Sjever (4+1)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, поглед на парк, поглед на градина, поглед на планини, панорамски поглед, единицата се наоѓа од морската страна, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 45, Спрат на сместувачката единица, спални соби 2, купатила 1, Број на тераси 1.

A2 Jug (4+1)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, поглед на парк, поглед на градина, единицата се наоѓа од морската страна, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 45, Спрат на сместувачката единица, спални соби 2, купатила 1, Број на тераси 2.

A1 (4+1)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, поглед на море, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 90, Спрат на сместувачката единица, спални соби 2, купатила 1, Број на тераси 1, ТВ, сателитски програми, клима апарат врачунат во цената.

A2 (6+1)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, делумен поглед на море, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 90, Спрат на сместувачката единица, спални соби 3, купатила 1, Број на тераси 2, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

A1 (2+2)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, делумен поглед на море, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 45, Спрат на сместувачката единица, спални соби 1, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

R1

Тип:  Cоба

бесплатен wifi, поглед на градина, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 12, Спрат на сместувачката единица.

SA3 (2+0)

Тип:  Студио стан

бесплатен wifi, поглед на градина, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 22, Спрат на сместувачката единица, купатила 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

A5 (4+2)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, поглед на градина, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 80, Спрат на сместувачката единица, спални соби 2, купатила 2, клима апарат врачунат во цената, ТВ, сателитски програми.

A1 Lijevi (3+0)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, делумен поглед на море, поглед на градина, единицата се наоѓа од морската страна, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 50, Спрат на сместувачката единица, спални соби 1, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ.

A2 Desni (3+2)

Тип:  Апартман

бесплатен wifi, делумен поглед на море, поглед на градина, поглед на планини, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 50, Спрат на сместувачката единица, спални соби 1, купатила 1, Број на тераси 1, клима апарат врачунат во цената, ТВ.

R1 (2+0)

Тип:  Cоба

бесплатен wifi, поглед на градина, единицата се наоѓа од морската страна, Вкупна квадратура на внатрешниот простор 24, Спрат на сместувачката единица.

Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги