Паркови / Градини - Хрватска

Приказано 1-5 од 43 ставки.

Holiday-Link.com (Google places),  4.11.2019

0/10
  • Address: Unnamed Road, Lun
  • Телефон +385 53 665 067
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Лун е најсеверниот град на Паг и природен резерват на маслинки. Постојат околу 80. 000 маслинови дрвја, заедно со 1. 500 од сортата Облелика, кои растат над 23 хектари земја. Дрвјата растат испрепл...

Holiday-Link.com (Google places),  21.9.2019

0/10
  • Address: Rabac
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Продолжете по должината на брегот до заливот Ремац, а потоа и до капачето Св. Јурај Убави погледи и мириси на медитерански билки ќе ве следат по целата патека. Вегетацијата во оваа област е исклучител...

Holiday-Link.com (објект менаџер),  12.9.2019

0/10
  • Address: Krležina ul. 21-11, Pula
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
За да ја одбележат музичката изведба на Серхио Блажиќ-Чосер и борбата против болеста Хочкин, Спомен-обележјето Серхио Блажиќ-Đосер се одржа во Пула од 1988 до 2008 година. Зелената површина на улица...

Holiday-Link.com (Google places),  12.9.2019

0/10
  • Address: Verudela 5, Pula
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Со соработка на Градот Пула, Арена гостопримството Група и Туристичкиот одбор на Градот Пула, со цел збогатување на туристичката понуда на градот со трајни вредности од областа на современата ликовна...

Holiday-Link.com (Google places),  10.9.2019

0/10
  • Address: Crikvenica
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Дабовите во Гуjanанов Долац се веројатно најстарите примероци од ваков вид во регионот Криквеница. Иако веројатно е дека може да се најдат и други дабови дрвја во поширокото подрачје, грижата и заложб...
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации