Фестивали - Хрватска

Приказано 1-5 од 6 ставки.

Holiday-Link.com (Facebook page),  16.10.2016

0/10
 • Address: Poljudsko šetalište
 • Телефон <>
 • Мејл адреса: info@ultraeurope.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Европа Премиер код на музички фестивал
16.11.2016

Holiday-Link.com (Facebook page),  24.3.2017

0/10
 • Мејл адреса: graffitinagradele@gmail.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Графити фестивал кој се одржува секоја година во Бол. Досега се одржаа пет пати, и секогаш привлекува голем број на посетители. Одлична организација и Екслузивно забава е загарантирана. Искуство на а...

Holiday-Link.com (Facebook page),  15.10.2016

0/10
 • Address: Obala bana Berislavića bb
 • Телефон +385 21 210000
 • Мејл адреса: info@moondancefest.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Moondance е електронски музички фестивал е ставен во Трогир, Хрватска. Месечината, море, музика, танц - Moondance! Moondance е електронски музички фестивал во Трогир, Хрватска, која е основана...
15.11.2016

Holiday-Link.com (Facebook page),  12.3.2017

0/10
 • Address: Bacvice Beach
 • Мејл адреса: info@splitbeachfestival.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Градот Сплит во најдобар плажа во градот, секоја година е домаќин на овој фестивал. Одлична организација и голема забава, секоја година носи се повеќе и повеќе посетители. Овој настан е домаќин на не...

Holiday-Link.com (Facebook page),  17.10.2016

0/10
 • Address: Porat bb
 • Телефон <>
 • Мејл адреса: voisa.festival@gmail.com / va.puric@gmail.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Музички фестивал, Хрватска, островот Брач ​​.com Voi 39; Sa 2016____ 04/ 05/ 06 август :)) (Музика, маркетинг, организација, промоција и повеќе ...
7.9.2016
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации