Музеи / Галерии / Театри / Оперe - Хрватска

Приказано 1-5 од 163 ставки.

Holiday-Link.com (Facebook page),  11.10.2016

0/10
 • Address: Ulica hrvatskih domobrana 87
 • Телефон +385981399620
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Елвис Уметничката галерија е во чест на Елвис Присли!
7.10.2016

Holiday-Link.com (Facebook page),  10.10.2016

0/10
 • Address: Papalićeva 1
 • Телефон 385 21 360 171
 • Мејл адреса: muzej-grada-st@st.htnet.hr
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Музејот на град Сплит, Papalićeva 1 Сплит Сплит Музејот на Град собира, студии, слатко, изложби и едуцирање на материјалната и духовната историја на градот Сплит.
26.10.2016

Holiday-Link.com (Facebook page),  14.2.2017

0/10
 • Address: Iza Vestibula 4
 • Телефон +385 21 344 164
 • Мејл адреса: etnografski-muzej-st@st.t-com.hr
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Основна дејност на Музејот се состои од собирање, складирање, преработка и прикажување на технички предмети од културно значење со цел да се зачува наследство. Дејството на Етнографскиот музеј во С...

Holiday-Link.com (Facebook page),  7.11.2016

0/10
 • Address: Gradska vrata 4
 • Телефон +38521881406
 • Мејл адреса: muzej.grada.trogira@gmail.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
На влезот во стариот дел на градот Трогир, што минува низ северниот дел на градската порта, каде што на скулптурата на патронот - Свети Ивана Трогир, пред вас ќе се најде на Музејот на град. Овој "...
14.11.2016

Holiday-Link.com (Facebook page),  6.11.2016

0/10
 • Address: Trg Gaje Bulata 1 / Tolstojeva 32
 • Телефон +38521321986
 • Мејл адреса: balet@hnk-split.hr
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации