Pесторани - Хрватска

Приказано 1-5 од 1.317 ставки.

Holiday-Link.com (Facebook page),  19.9.2019

0/10
 • Address: Rubesi 34
 • Телефон 051/691340
 • Мејл адреса: bonac.rubesi@gmail.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Фановите на хрватската, италијанската, меѓународната или медитеранската кујна доаѓаат на своја рака со нас. Ве поздравуваме во нашиот ресторан Ресторан Bonaca. Уживајте во вкусните јадења и прекрасн...

Holiday-Link.com (Facebook page),  19.9.2019

0/10
 • Address: Ulica Viktora Cara Emina 1a
 • Телефон +38551207030
 • Мејл адреса: nobilion@ikador.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Нобилион беспрекорно ја спарува исклучителната низа на внимателно одбрани локални производи и најдобрите вина за да создаде извонредно искуство на вистинскиот Медитеран. Нобелион не е само место за у...

Holiday-Link.com (Facebook page),  10.6.2019

0/10
 • Address: Podsolarsko
 • Телефон +38522350494
 • Мејл адреса: gastroitaliano@yahoo.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Од љубов кон гастрономијата и долгогодишно кулинарно искуство, решивме да ја отвориме ресторан-пицерија Гастро Италијано, која е отворена повеќе од 14 години и стана бренд кој им служи на своите гос...

Holiday-Link.com (Facebook page),  18.9.2019

0/10
 • Address: Istarska 3
 • Телефон +385 52 445 344
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Дали сакате да имате вкусен оброк? Тогаш сте на вистинското место со нас. Дојдете во нашиот ресторан „Оскар“ и уживајте во оригиналните креации на нашите одлични готвачи! Можете да седите надвор на н...

Holiday-Link.com (Facebook page),  18.9.2019

0/10
 • Address: Sovinjsko Polje 11
 • Телефон +385919266769
 • Мејл адреса: toklarija@gmail.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Ресторанот е изграден во стара маслиница. Отворени сме повеќе од 20 години, 17 години како ресторан со бавна храна. Сите производи се од локалното население, па менито се менува на секои неколку не...
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации