Зоолошки градини / Аквариуми - Хрватска

Приказано 1-3 од 3 ставки.

Holiday-Link.com (Facebook page),  13.10.2016

0/10
  • Address: Maksimirski perivoj bb
  • Телефон 38512302198
  • Мејл адреса: info@zoo.hr
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
.com Загреб зоолошката градина е основана во 1925 година и се наоѓа во Максимир парк. Таа се протега повеќе од 7 хектари и може да има 280 видови на животни и 2. 500 лица од сите континенти. Т...
15.11.2016

Holiday-Link.com (Facebook page),  12.4.2017

0/10
  • Address: Ulica Kralja Tomislava 15a
  • Телефон +385992125819
  • Мејл адреса: aquarium.sibenik@gmail.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Аквариум Шибеник е уникатно искуство на морето и морското дно, за целото семејство. Деца, родители, баби и дедовци се предвидени со незаборавно искуство за учење. Таа се наоѓа во стариот дел на градо...

Holiday-Link.com (Facebook page),  22.10.2016

0/10
  • Address: Ulica Branka Čavlovića Čavleka 1a
  • Телефон 0038547659112
  • Мејл адреса: info@aquariumkarlovac.com
Mора да се посети(/) Посетете(/) Прескокнете(/)
Aquatika - слатководни аквариуми Карловац секој посетител уникатно искуство на подводниот свет. Aquatika - слатководни аквариуми Карловац првенствено е наменет за деца и млади луѓе, студенти, нау...
11.11.2016
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации