Барови / Пабови - Медулин, Истра, Хрватска

Приказано 1-5 од 21 21 ставкe.

Holiday-Link.com (Facebook page),  23.9.2019

/10
  • Address: Osipovica 16a
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  23.9.2019

/10
  • Address: Osipovica 30.
  • Телефон +385989227650
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  23.9.2019

/10
  • Address: Osipovica 8a
  • Телефон 02566810010
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  23.9.2019

/10
  • Address: Munida 39
  • Телефон +38552645849
  • Мејл адреса: booking@hotel-chevalier.eu
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  23.9.2019

/10
  • Address: Plaza Bijeca BB
  • Телефон +385994123662
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации