Продавници / Yслуги - Медулин, Истра, Хрватска

Приказано 1-4 од 4 4 ставки.

Holiday-Link.com (Facebook page),  23.9.2019

/10
  • Address: Selo 25 A
  • Телефон 385955552795
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  23.9.2019

/10
  • Address: Osipovica 110
  • Телефон +385 92 240 7157
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  23.9.2019

/10
  • Address: Premantura 85A
  • Телефон +385994189245
  • Мејл адреса: surfshopistra@gmail.com
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()

Holiday-Link.com (Facebook page),  23.9.2019

/10
  • Address: Šćuza
  • Телефон 00385921490018
  • Мејл адреса: sasapavlovic999@hotmail.com
Mора да се посети() Посетете() Прескокнете()
Сместување и понуда
Oбјави ја туристичката понуда
Сопственици на апартмани, соби, куќи, пансиони, хотели, кампови итн. Објавете ја Вашата понуда БЕСПЛАТНO. Се плаќа само приемот на конкретно прашање или реализираната резервација.
Oбјави статија
Сопственици, менаџери, вработени ресторани, клубови, настани и останати содржини, напиши своја рецензија на туристичката мапа. Објави статии, слики и видеа БЕСПЛАТНO.

Патници Сте посетиле интересен ресторан, бар, атракција, настан? Поделете ги своите позитивни искуства! Напишете статија, објавете видео или фотографии кои сте ги

Препорачани локации
Хрватска - Сите дестинации